Geçen sene buna benzer bir konu açmıştım fakat bu sefer bambaşka bir sorunum var. Burada ne yapacağımı bilmiyorum. Yeni, sil, biçimlendir, genişlet tuşlarına tıklayamıyorum. Büyük ihtimalle komutla halledilebilecek bir şey ama komutu da bilmiyorum.
Hemen deniyorum hocamDiskpart ile diski biçimlendirmeyi deneyin. Shift+F10 ile CMD'yi açabilirsiniz. Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlatın.Rehber: Diskpart ile Disk Sıfırlama
Öncelikle bu işlemi diskteki bölümlendirmeleri kaldırmak ve sıfırlamak için yapabilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açınız. CMD yazıp komut istemcisini açınız. "diskpart" yazıp ardından komut çalışınca "list disk" yazınız. Sonuç aşağıdaki gibi olacak. Diskiniz hangisi ise "select disk...www.technopat.net
Tam olarak hangisini sıfırlamam gerekiyor?Diskpart ile diski biçimlendirmeyi deneyin. Shift+F10 ile CMD'yi açabilirsiniz. Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlatın.Rehber: Diskpart ile Disk Sıfırlama
Öncelikle bu işlemi diskteki bölümlendirmeleri kaldırmak ve sıfırlamak için yapabilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açınız. CMD yazıp komut istemcisini açınız. "diskpart" yazıp ardından komut çalışınca "list disk" yazınız. Sonuç aşağıdaki gibi olacak. Diskiniz hangisi ise "select disk...www.technopat.net
Hemen deniyorum hocam.
Tam olarak hangisini sıfırlamam gerekiyor?
Clean dedikten sonra nereye girmem gerekiyor birde orayı pek anlamadım.Disk 0 yazan hocam.
Clean dedikten sonra nereye girmem gerekiyor bir de orayı pek anlamadım.
Tamamdır.Bilgisayarı yeniden başlatın.
Hocam hala aynı hiç birine tıklanmıyor.Bilgisayarı yeniden başlatın.
Tamamdır.
Hocam hala aynı hiçbirine tıklanmıyor.
Windows 10.Hangi işletim sistemini kurmaya çalışıyorsun?
Windows 10.