Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #11 Einstein dedi: Disk seçme ekranında iken ayrıntıları göster kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Atayım. Dosya Ekleri 20250307_193215.jpg 283,7 KB · Görüntüleme: 33
Einstein dedi: Disk seçme ekranında iken ayrıntıları göster kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Atayım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #12 Cenker1 dedi: Atayım. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını nereden edindin?
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #13 Einstein dedi: ISO dosyasını nereden edindin? Genişletmek için tıkla... Windows'un orijinal sitesinden. Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası)
Einstein dedi: ISO dosyasını nereden edindin? Genişletmek için tıkla... Windows'un orijinal sitesinden. Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası)
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #14 Cenker1 dedi: Windows'un orijinal sitesinden. Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası) Genişletmek için tıkla... ISO dosyası ya da disk kaynaklı sorun olabilir.
Cenker1 dedi: Windows'un orijinal sitesinden. Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası) Genişletmek için tıkla... ISO dosyası ya da disk kaynaklı sorun olabilir.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #15 Einstein dedi: ISO dosyası ya da disk kaynaklı sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam diski disk okuyucuya takıyorum ondan olabilir mi?
Einstein dedi: ISO dosyası ya da disk kaynaklı sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam diski disk okuyucuya takıyorum ondan olabilir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #16 Cenker1 dedi: Hocam diski disk okuyucuya takıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CD-ROM yerine mi takıyorsun?
Cenker1 dedi: Hocam diski disk okuyucuya takıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CD-ROM yerine mi takıyorsun?
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 7 Mart 2025 #17 Cenker1 dedi: Hocam diski disk okuyucuya takıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bağlantı noktası desteklenmediği için bu hatayı veriyor, SATA portlarına takmanız gerekli.
Cenker1 dedi: Hocam diski disk okuyucuya takıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bağlantı noktası desteklenmediği için bu hatayı veriyor, SATA portlarına takmanız gerekli.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #18 picarean dedi: Evet bağlantı noktası desteklenmediği için bu hatayı veriyor, SATA portlarına takmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... SATA portuna takınca maalesef algılamıyor.
picarean dedi: Evet bağlantı noktası desteklenmediği için bu hatayı veriyor, SATA portlarına takmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... SATA portuna takınca maalesef algılamıyor.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 7 Mart 2025 #19 Cenker1 dedi: SATA portuna takınca maalesef algılamıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS‘a girip VMD ayarını kapatmanız gerekli. Sonrasında SATA girişinden bağlamayı deneyin.
Cenker1 dedi: SATA portuna takınca maalesef algılamıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS‘a girip VMD ayarını kapatmanız gerekli. Sonrasında SATA girişinden bağlamayı deneyin.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #20 Einstein dedi: CD-ROM yerine mi takıyorsun? Genişletmek için tıkla... Şöyle gösteriyim hocam. picarean dedi: BIOS‘a girip VMD ayarını kapatmanız gerekli. Sonrasında SATA girişinden bağlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O ayar tam olarak nerde oluyor? Dosya Ekleri 20250307_194104.jpg 97,8 KB · Görüntüleme: 23
Einstein dedi: CD-ROM yerine mi takıyorsun? Genişletmek için tıkla... Şöyle gösteriyim hocam. picarean dedi: BIOS‘a girip VMD ayarını kapatmanız gerekli. Sonrasında SATA girişinden bağlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O ayar tam olarak nerde oluyor?