Emre5959
Megapat
Daha fazla
Format atarken eski işletiminin yüklü olduğu birimi sil e basıp tekrardan oluşturmaktı amacım. Sile bastım yaklaşık 5-10 dk sonra mavi ekran aldım ve bu sırada silme işlemi bitmemişti, fare simgesi hala dönüyordu.
Bilgisayar yeniden başlayınca HDD ışığı sürekli kırmızı yanıyor format ekranına giremiyorum, 10-15 dk sonra PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA mavi ekran hatasını alıyorum.
Sürücüm: Samsung 840 Evo SSD
Denediğim yöntem;
1TB hddimin 60 GB'ına windows kurup disk yönetiminden SSD'yi biçimlendiririm diye düşünüp kurdum(SSD bağlantısını söktüm Windowsu kurabilmem için.)
Fakat SSD bağlıyken Windows başlatılıyorda kalıyor ve HDD ışığı durmadan kırmızı yanıyor.
Sonuca gelirsek bu SSD nasıl biçimlendirebilirim? Ya da çözüm önerisi olan?
Teşekkürler.
Bilgisayar yeniden başlayınca HDD ışığı sürekli kırmızı yanıyor format ekranına giremiyorum, 10-15 dk sonra PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA mavi ekran hatasını alıyorum.
Sürücüm: Samsung 840 Evo SSD
Denediğim yöntem;
1TB hddimin 60 GB'ına windows kurup disk yönetiminden SSD'yi biçimlendiririm diye düşünüp kurdum(SSD bağlantısını söktüm Windowsu kurabilmem için.)
Fakat SSD bağlıyken Windows başlatılıyorda kalıyor ve HDD ışığı durmadan kırmızı yanıyor.
Sonuca gelirsek bu SSD nasıl biçimlendirebilirim? Ya da çözüm önerisi olan?
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: