Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 11 Mart 2021 #1 Selamlar. Birincil sürücüyü ne biçimlendirebiliyorum, ne silebiliyorum ne de yeni oluşturabiliyorum.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2021 #11 Bruz dedi: Eki Görüntüle 916996 Hocam bu hatayı alıyorum şimdi de yardım edin nolur yav. Hepsini silip " Yeni " ayarına basıp oluşturduğum için mi oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Dostum, hepsini silip sona kalanı seçip devam et diyeceksin bu kadar sadece. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Eki Görüntüle 916996 Hocam bu hatayı alıyorum şimdi de yardım edin nolur yav. Hepsini silip " Yeni " ayarına basıp oluşturduğum için mi oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Dostum, hepsini silip sona kalanı seçip devam et diyeceksin bu kadar sadece.
KS KS Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 11 Mart 2021 #12 Süleyman Yusuf dedi: Dostum, hepsini silip sona kalanı seçip devam et diyeceksin bu kadar sadece. Genişletmek için tıkla... "Yeni" ye basıp sistem dosyası oluşturmasına müsade vermeyecek miyim? Direkt silip birincil'den ileri mi diyeceğim? Artı 0 Eksi
Süleyman Yusuf dedi: Dostum, hepsini silip sona kalanı seçip devam et diyeceksin bu kadar sadece. Genişletmek için tıkla... "Yeni" ye basıp sistem dosyası oluşturmasına müsade vermeyecek miyim? Direkt silip birincil'den ileri mi diyeceğim?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2021 #13 Bruz dedi: "Yeni" ye basıp sistem dosyası oluşturmasına müsade vermeyecek miyim? Direkt silip birincil'den ileri mi diyeceğim? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: "Yeni" ye basıp sistem dosyası oluşturmasına müsade vermeyecek miyim? Direkt silip birincil'den ileri mi diyeceğim? Genişletmek için tıkla... Evet.