Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #31 StevefromMinecraft dedi: Hard diski disk partla sıfırladım ama SSD herhalde disk 0 da sıkıntı var bayağı sürücü 0 5 parça halinde onu nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Yenile kısmına tıklayın. Windows'u hard disk üzerine kurun. Sonra yukarıda dediğimi yapın.
StevefromMinecraft dedi: Hard diski disk partla sıfırladım ama SSD herhalde disk 0 da sıkıntı var bayağı sürücü 0 5 parça halinde onu nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Yenile kısmına tıklayın. Windows'u hard disk üzerine kurun. Sonra yukarıda dediğimi yapın.
S StevefromMinecraft Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #32 Bu sefer bu hatayı aldım hard diske de kurdurmadı Dosya Ekleri 17366827533817081152294571559690.jpg 102,4 KB · Görüntüleme: 13
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #33 StevefromMinecraft dedi: Bu sefer bu hatayı aldım hard diske de kurdurmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin bakalım.
StevefromMinecraft dedi: Bu sefer bu hatayı aldım hard diske de kurdurmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin bakalım.
S StevefromMinecraft Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #34 Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Formata mı yeniden başliyim birde ben secure boot seçeneğini açmamıştım bi arkadaş ondan kaynaklı olabilir dedi onla alakalı olabilir mi?
Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Formata mı yeniden başliyim birde ben secure boot seçeneğini açmamıştım bi arkadaş ondan kaynaklı olabilir dedi onla alakalı olabilir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #35 StevefromMinecraft dedi: Formata mı yeniden başlayayım bir de ben Secure Boot seçeneğini açmamıştım bir arkadaş ondan kaynaklı olabilir dedi onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatıp Windows kurmayı deneyin.
StevefromMinecraft dedi: Formata mı yeniden başlayayım bir de ben Secure Boot seçeneğini açmamıştım bir arkadaş ondan kaynaklı olabilir dedi onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatıp Windows kurmayı deneyin.
S StevefromMinecraft Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #36 Einstein dedi: Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatıp Windows kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Usta boot menu kısmı boş gözüküyo artık
Einstein dedi: Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatıp Windows kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Usta boot menu kısmı boş gözüküyo artık
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #37 StevefromMinecraft dedi: Usta boot menu kısmı boş gözüküyor artık. Genişletmek için tıkla... Diskler BIOS'ta gözüküyor mu?
StevefromMinecraft dedi: Usta boot menu kısmı boş gözüküyor artık. Genişletmek için tıkla... Diskler BIOS'ta gözüküyor mu?
S StevefromMinecraft Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #38 Einstein dedi: Diskler BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet gözüküyor ikiside
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #39 StevefromMinecraft dedi: Evet gözüküyor ikisi de. Genişletmek için tıkla... Flash bellek boot menüsünde gözüküyor mu?
StevefromMinecraft dedi: Evet gözüküyor ikisi de. Genişletmek için tıkla... Flash bellek boot menüsünde gözüküyor mu?
S StevefromMinecraft Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #40 Hayır boot menü bomboş disklerde depolama sekmesinde gözüküyor