Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 435 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Hocalarım resimdeki hatayı alıyorum ama her şeyi doğru yaptığıma eminim. Sizce neden olabilir? Dosya Ekleri 20250527_004121.jpg 283,2 KB · Görüntüleme: 38
L Lemofas Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 901 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #2 Anakartınızın modeli nedir?
M.RASHİCA Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #3 Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olun, diyor. ISO dosyasını değiştirmeyi denediniz mi? belki eksik yüklenmiştir.
Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olun, diyor. ISO dosyasını değiştirmeyi denediniz mi? belki eksik yüklenmiştir.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 435 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #4 M.RASHİCA dedi: Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olun, diyor. ISO dosyasını değiştirmeyi denediniz mi? belki eksik yüklenmiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. kere yükledim. Lemofas dedi: Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ama laptopun marka modeli HP 3168NGW hocam.
M.RASHİCA dedi: Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olun, diyor. ISO dosyasını değiştirmeyi denediniz mi? belki eksik yüklenmiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. kere yükledim. Lemofas dedi: Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ama laptopun marka modeli HP 3168NGW hocam.
L Lemofas Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 901 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #5 Cenker1 dedi: Hocam 2. kere yükledim. Tam olarak bilmiyorum ama laptopun marka modeli HP 3168NGW hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cenker1 dedi: Hocam 2. kere yükledim. Tam olarak bilmiyorum ama laptopun marka modeli HP 3168NGW hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 435 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #6 Lemofas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bende SSD gözükmekte, ama hala aynı hatayı alıyorum. Lemofas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda çözdüm sorunu. Sağolun.
Lemofas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bende SSD gözükmekte, ama hala aynı hatayı alıyorum. Lemofas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda çözdüm sorunu. Sağolun.
M.RASHİCA Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #7 Cenker1 dedi: Hocam bende SSD gözükmekte, ama hala aynı hatayı alıyorum. Hocam şu anda çözdüm sorunu. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdünüz peki buraya yazarsanız sizinle aynı sıkıntıyı yaşamış kişiler buradan cevabı görebilirler.
Cenker1 dedi: Hocam bende SSD gözükmekte, ama hala aynı hatayı alıyorum. Hocam şu anda çözdüm sorunu. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdünüz peki buraya yazarsanız sizinle aynı sıkıntıyı yaşamış kişiler buradan cevabı görebilirler.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 435 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #8 M.RASHİCA dedi: Hocam nasıl çözdünüz peki buraya yazarsanız sizinle aynı sıkıntıyı yaşamış kişiler buradan cevabı görebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar baktım dediğiniz gibi eksik yüklenmiş. Yeniden yaptım kurulumu.
M.RASHİCA dedi: Hocam nasıl çözdünüz peki buraya yazarsanız sizinle aynı sıkıntıyı yaşamış kişiler buradan cevabı görebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar baktım dediğiniz gibi eksik yüklenmiş. Yeniden yaptım kurulumu.