Format sırasında silinen veriler nasıl kurtarılır?

35caglar35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Manevi değeri çok yüksek fotoğrafları (RAW) formatında olanları bilgisayarıma virüs bulaştığı için silmek zorunda kaldım. Bilgisayara format attım ve bütün veriler gitti. Onları geri getirmek için internette yazan bütün programları denedim. Acaba başka yolu var mı? Veriler benim için çok önemli.

Merhaba. Manevi değeri çok yüksek fotoğrafları (RAW) formatında olanları bilgisayarıma virüs bulaştığı için silmek zorunda kaldım. Bilgisayara format attım ve bütün veriler gitti. Onları geri getirmek için internette yazan bütün programları denedim. Acaba başka yolu var mı? Veriler benim için çok önemli.

Dosya hard diskte miydi yoksa SSD de miydi?

Hocam eyer gmail hesabınıza felan yedeklemediyseniz herhangi bir kurtuluşu yok keşke eklerken USB belleke atsaydınız geçmiş olsun

Hocam ben USB diskimdeki verileri tenorshare 4ddig diye uygulamayla kurtarmıştım. En kötü ihtimal bir dene.

Fotoğraflar HDD içinde ise çok kolay kurtarırsın en azından en az %90'ını kurtarırsın. Eğer HDD de ise ayrı bir konu açabilirsin "HDD'den veri kurtarma" vb. bir başlık ile. Fakat SSD den silmişsen geçmiş olsun, SSD zerre kalıntı bırakmadan siler fakat HDD veriyi silmez sadece üzerine yeni veri yazar sanki orda hiç veri yokmuş gibi.

Merhaba EaseUS data recovery ile kurtarmayı denediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı