Çözüldü Format sırasında siyah ekranda kalmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Denizz00

Centipat
Daha fazla  
Anakart
H610M K
İnternet hızının yavaşlamasından ve hafif kasmalardan dolayı virüsten şüphelendim ve format atmaya karar verdim. Zaten temiz format atmayı biliyorum, ISO dosyasını falan ayarladım. BIOS'a girdim, yeni Windows'u kurmaya çalıştım; bayağı bir siyah ekranda kaldı, sonra kapadım. Birkaç kez daha denedim, hiçbir şekilde olmadı. Windows'un kendi formatını denedim, format bitince hiçbir şey silinmemiş halde geri geldi. Onu da 2-3 kere denedim. Şu an açılırken BIOS açma kısmını otomatik atlıyor. Shift + yeniden başlat yaparak açmaya çalışınca ana ekrana geri atıyor. Neden kaynaklı olabilir? (Anakart: Gigabyte H610M K)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeniden başlattıktan sonra önyükleme kısmından USB'yi seçip temiz kurar mısınız hocam?

Hocam zaten sorun BIOS ekranına girerken ya da USB'yi seçeceğim kısma girerken siyah ekran gelip hiçbir şekilde açılmamasıydı. Format atmadan diski ikiye bölüp 2. kısma bir Windows daha kurdum oradan BIOS'a girmeye çalışınca açıldı. Yardımınız için de teşekkür ederim.
Yeniden başlattıktan sonra önyükleme kısmından USB'yi seçip temiz kurarmısınız hocam ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Temiz kurulum yaparsan eski dosyalar olmaz.

Yeniden başlattıktan sonra önyükleme kısmından USB'yi seçip temiz kurar mısınız hocam?

Hocam zaten sorun BIOS ekranına girerken ya da USB'yi seçeceğim kısma girerken siyah ekran gelip hiçbir şekilde açılmamasıydı. Format atmadan diski ikiye bölüp 2. kısma bir Windows daha kurdum oradan BIOS'a girmeye çalışınca açıldı. Yardımınız için de teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…