M ManisXold Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar şu an format atıyorum ve bu şekilde birden fazla bölüm var. Hepsini silmeli miyim?
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 777 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 12 Mayıs 2025 #2 ManisXold dedi: Arkadaşlar şu an format atıyorum ve bu şekilde birden fazla bölüm var. Hepsini silmeli miyim? Eki Görüntüle 2489567 Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. sadece bu bölüme yüklenemiyor uyarısı verenleri silmeniz yeterli.
ManisXold dedi: Arkadaşlar şu an format atıyorum ve bu şekilde birden fazla bölüm var. Hepsini silmeli miyim? Eki Görüntüle 2489567 Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. sadece bu bölüme yüklenemiyor uyarısı verenleri silmeniz yeterli.
M ManisXold Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 Worex52 dedi: Hayır hocam. Sadece bu bölüme yüklenemiyor uyarısı verenleri silmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocamda bir şey daha sorabilir miyim sanki yükleme ekranı bu ekrandan biraz daha farklıydı yanlış sürüm kurmuş olabilir miyim acaba?
Worex52 dedi: Hayır hocam. Sadece bu bölüme yüklenemiyor uyarısı verenleri silmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocamda bir şey daha sorabilir miyim sanki yükleme ekranı bu ekrandan biraz daha farklıydı yanlış sürüm kurmuş olabilir miyim acaba?
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 777 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 12 Mayıs 2025 #4 ManisXold dedi: Sağ ol hocamda bir şey daha sorabilir miyim sanki yükleme ekranı bu ekrandan biraz daha farklıydı yanlış sürüm kurmuş olabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam doğru sürümü kuruyorsun şu anda. Yani 24H2 de kurulum ekranı arayüzü değişti.
ManisXold dedi: Sağ ol hocamda bir şey daha sorabilir miyim sanki yükleme ekranı bu ekrandan biraz daha farklıydı yanlış sürüm kurmuş olabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam doğru sürümü kuruyorsun şu anda. Yani 24H2 de kurulum ekranı arayüzü değişti.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #5 ManisXold dedi: Arkadaşlar şu an format atıyorum ve bu şekilde birden fazla bölüm var. Hepsini silmeli miyim? Eki Görüntüle 2489567 Genişletmek için tıkla... En temizi; 1, 2, 3 silip yeni bolum olusturabilirsin. 1. silmezsen onceki kurulum ekranınıda gorebilirsin. Kurulumdan sonra anca MSConfig ten silersin
ManisXold dedi: Arkadaşlar şu an format atıyorum ve bu şekilde birden fazla bölüm var. Hepsini silmeli miyim? Eki Görüntüle 2489567 Genişletmek için tıkla... En temizi; 1, 2, 3 silip yeni bolum olusturabilirsin. 1. silmezsen onceki kurulum ekranınıda gorebilirsin. Kurulumdan sonra anca MSConfig ten silersin