361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.731 Çözümler 13 19 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar Home Single Language var USB'de. Ben de dedim ki format atarken İngilizce yapayım. Fakat sadece Türkçe gözüküyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar Home Single Language var USB'de. Ben de dedim ki format atarken İngilizce yapayım. Fakat sadece Türkçe gözüküyor. Ne yapabilirim?
AbuzerDemirci Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 496 Çözümler 7 19 Nisan 2023 #2 Şeytan ayrıntıda gizli (Single Language)
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 361229 dedi: Arkadaşlar Home Single Language var USB'de. Ben de dedim ki format atarken İngilizce yapayım. Fakat sadece Türkçe gözüküyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendin cevabı vermişsin zaten.(Single Language)
361229 dedi: Arkadaşlar Home Single Language var USB'de. Ben de dedim ki format atarken İngilizce yapayım. Fakat sadece Türkçe gözüküyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendin cevabı vermişsin zaten.(Single Language)
YKupon Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 100 19 Nisan 2023 #4 Single language iso indirdiğinizden kaynaklanıyor. Bu videoyu inceleyebilirsiniz veya iso dosyasını değiştirebilirsiniz, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Single language iso indirdiğinizden kaynaklanıyor. Bu videoyu inceleyebilirsiniz veya iso dosyasını değiştirebilirsiniz, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 361229 dedi: Arkadaşlar Home Single Language var USB'de. Ben de dedim ki format atarken İngilizce yapayım. Fakat sadece Türkçe gözüküyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Single Language sorun.
361229 dedi: Arkadaşlar Home Single Language var USB'de. Ben de dedim ki format atarken İngilizce yapayım. Fakat sadece Türkçe gözüküyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Single Language sorun.
361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.731 Çözümler 13 19 Nisan 2023 #6 AbuzerDemirci dedi: Şeytan ayrıntıda gizli (Single Language) Genişletmek için tıkla... Hocam bu single language sadece Türkçe için mi geçerli? Onu biliyorum zaten, kurulum esnasında neden seçemiyorum? YKupon dedi: Single language iso indirdiğinizden kaynaklanıyor. Bu videoyu inceleyebilirsiniz veya iso dosyasını değiştirebilirsiniz, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını nasıl değiştireceğim.
AbuzerDemirci dedi: Şeytan ayrıntıda gizli (Single Language) Genişletmek için tıkla... Hocam bu single language sadece Türkçe için mi geçerli? Onu biliyorum zaten, kurulum esnasında neden seçemiyorum? YKupon dedi: Single language iso indirdiğinizden kaynaklanıyor. Bu videoyu inceleyebilirsiniz veya iso dosyasını değiştirebilirsiniz, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını nasıl değiştireceğim.
YKupon Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 100 19 Nisan 2023 #7 361229 dedi: Hocam bu single language sadece Türkçe için mi geçerli? Onu biliyorum zaten, kurulum esnasında neden seçemiyorum? ISO dosyasını nasıl değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... -Single language versiyonun diğer diller içinde versiyonları mevcut. Siz türkçe olanı indirmişsiniz. -Yenisini indirip tekrar rufus aracılığıyla yazdırmanız gerekli.
361229 dedi: Hocam bu single language sadece Türkçe için mi geçerli? Onu biliyorum zaten, kurulum esnasında neden seçemiyorum? ISO dosyasını nasıl değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... -Single language versiyonun diğer diller içinde versiyonları mevcut. Siz türkçe olanı indirmişsiniz. -Yenisini indirip tekrar rufus aracılığıyla yazdırmanız gerekli.