semihdemirel16 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 Lenovo marka laptopuma format atmaya çalışırken hata alıyorum yardımcı olur musunuz?
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 30 Nisan 2022 #2 semihdemirel16 dedi: Lenovo marka laptopuma format atmaya çalışırken hata alıyorum yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1374485 Genişletmek için tıkla... USB bellekten mi format atıyorsunuz yoksa CD'den mi? Eğer USB veya CD ise içerisindeki dosyalar tam yüklenmemiş olabilir. Artı 0 Eksi
semihdemirel16 dedi: Lenovo marka laptopuma format atmaya çalışırken hata alıyorum yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1374485 Genişletmek için tıkla... USB bellekten mi format atıyorsunuz yoksa CD'den mi? Eğer USB veya CD ise içerisindeki dosyalar tam yüklenmemiş olabilir.
KS KS semihdemirel16 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #3 o1Poseidon dedi: USB bellekten mi format atıyorsunuz yoksa CD'den mi? Eğer USB veya CD ise içerisindeki dosyalar tam yüklenmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Usb bellekten atıyorum, windowsu 2 kere baştan yükleyip denedim olmadı. Başka usbden denedim yine olmadı Artı 0 Eksi
o1Poseidon dedi: USB bellekten mi format atıyorsunuz yoksa CD'den mi? Eğer USB veya CD ise içerisindeki dosyalar tam yüklenmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Usb bellekten atıyorum, windowsu 2 kere baştan yükleyip denedim olmadı. Başka usbden denedim yine olmadı
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 30 Nisan 2022 #4 semihdemirel16 dedi: Usb bellekten atıyorum, windowsu 2 kere baştan yükleyip denedim olmadı. Başka usbden denedim yine olmadı Genişletmek için tıkla... Hocam onla alakası yok.Siz USB belleğin içine windows atarken iso olarak Rufus programı ile mi attınız ? Yoksa Windows 10 Format USB si gibi yerlerden o usb'yi mi satın aldınız. Artı 0 Eksi
semihdemirel16 dedi: Usb bellekten atıyorum, windowsu 2 kere baştan yükleyip denedim olmadı. Başka usbden denedim yine olmadı Genişletmek için tıkla... Hocam onla alakası yok.Siz USB belleğin içine windows atarken iso olarak Rufus programı ile mi attınız ? Yoksa Windows 10 Format USB si gibi yerlerden o usb'yi mi satın aldınız.
Wyrathx Picopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 54 30 Nisan 2022 #5 semihdemirel16 dedi: USB bellekten atıyorum, Windows'u 2 kere baştan yükleyip denedim olmadı. Başka USB'den denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Format atmaya çalıştığınız sürüm nedir? Artı 0 Eksi
semihdemirel16 dedi: USB bellekten atıyorum, Windows'u 2 kere baştan yükleyip denedim olmadı. Başka USB'den denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Format atmaya çalıştığınız sürüm nedir?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #6 ISO'yu yazdırırken FAT32 olarak yazdırdıysanız NTFS, NTFS olarak yazdırdıysanız FAT32 olarak yazdırmayı deneyin. Çözülmezse ISO dosyasını tekrar indirip tekrar yazdırın. Artı 0 Eksi
ISO'yu yazdırırken FAT32 olarak yazdırdıysanız NTFS, NTFS olarak yazdırdıysanız FAT32 olarak yazdırmayı deneyin. Çözülmezse ISO dosyasını tekrar indirip tekrar yazdırın.
KS KS semihdemirel16 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #7 AJFA dedi: ISO'yu yazdırırken FAT32 olarak yazdırdıysanız NTFS, NTFS olarak yazdırdıysanız FAT32 olarak yazdırmayı deneyin. Çözülmezse ISO dosyasını tekrar indirip tekrar yazdırın. Genişletmek için tıkla... Bunuda denedim olmadı, w10 un eski sürümünü yükleyip başka bir usb portunda denedim oldu. Yardımınız için teşekkürler Artı 0 Eksi
AJFA dedi: ISO'yu yazdırırken FAT32 olarak yazdırdıysanız NTFS, NTFS olarak yazdırdıysanız FAT32 olarak yazdırmayı deneyin. Çözülmezse ISO dosyasını tekrar indirip tekrar yazdırın. Genişletmek için tıkla... Bunuda denedim olmadı, w10 un eski sürümünü yükleyip başka bir usb portunda denedim oldu. Yardımınız için teşekkürler