muhammetsaitarslan Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma format atıyordum. Format bitti, açıldıktan sonra böyle bir hatayla karşılaştım. Dosya Ekleri 16965146214763088042701308765855.jpg 159,5 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar bilgisayarıma format atıyordum. Format bitti, açıldıktan sonra böyle bir hatayla karşılaştım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.918 Çözümler 245 5 Ekim 2023 #2 muhammetsaitarslan dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format atıyordum. Format bitti, açıldıktan sonra böyle bir hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Windows'u tekrar USB belleğe yazdırıp deneyin. Eksik bir dosyalar olabilir. Artı 0 Eksi
muhammetsaitarslan dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format atıyordum. Format bitti, açıldıktan sonra böyle bir hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Windows'u tekrar USB belleğe yazdırıp deneyin. Eksik bir dosyalar olabilir.
KS KS muhammetsaitarslan Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 ReloadingData dedi: Windows'u tekrar USB belleğe yazdırıp deneyin. Eksik bir dosyalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayari açamıyorum ki nasıl yapacagım? Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Windows'u tekrar USB belleğe yazdırıp deneyin. Eksik bir dosyalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayari açamıyorum ki nasıl yapacagım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.918 Çözümler 245 5 Ekim 2023 #4 muhammetsaitarslan dedi: Bilgisayari açamıyorum ki nasıl yapacagım? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar varsa elinde onda yapman gerek. Artı 0 Eksi
muhammetsaitarslan dedi: Bilgisayari açamıyorum ki nasıl yapacagım? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar varsa elinde onda yapman gerek.