Format sonrası AMD ekran kartının performansı düştü

Juni0r

Megapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Laptopuma format attıktan sonra harici olan ekran kartımdan az performans alıyorum. Dahili olan Intel ekran kartım bile daha fazla performans veriyor.
Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemtim sistemini Windows 7 Professıonal Sp1 olarak seçtim önceki ile aynı işletim sistemi.
Sürücülerin hepsi tam.
Önceden Cs-Go da oyunda girmeden menüde 120 fps alırken şimdi 30 fps zor alıyorum.

Windows 10 hiç kullanmadım ve kullanan arkadaşlarım pek tavsiye etmiyor.
Ayrıca sistemim büyük bir sistem değil o yüzden kullanma ihtiyacı duymadım.

Ben Windows 7 kullanmayı tercih ediyorum. Benim sorunum 7 yada 10 olması değil ekran kartının az performans vermesi.

Arkadaşlar konu tamamen saptı.
Ben sorumda sadece neden az performans aldığımı belirtmiştim. Windows 10 sorumu çözecekse elbette yükseltmek isterim ama formattan önceki işletim sistemimde Windows 7 idi sorunsuz çalışıyordu ekran kartım ama şimdi düşük performans veriyor.

Konunun saptığı falan yok. Siz inatla daha denilenleri yapmamakta ısrarcısınız. Windows 7'ye desteğimiz yok. Windows 10 ile temiz kurulum yapmanız gerekli. Temiz kurulum sonrasında düzgünce sürücüsünü kurun ve sorunun devam edip etmediğini konuya belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…