WhiteRose
Hectopat
Daha fazla
Format öncesinde Bannerlord sorunsuz açılıyordu. Format atıp diski tamamen sıfırladım ve her şeyi baştan indirdim. Ancak Bannerlord'u açmaya çalıştığım zaman Launcher ekranı geliyor. Play dediğim zaman ise hiçbir şey açılmıyor. Bomboş ekrana bakıyorum. Windows Update ve oyun için gerekli tüm harici yazılımları kurdum. Oyun dosyalarını sayısız kere doğrulattım. Ayrıca görev yöneticisinde Bannerlord Launcher isimli bir uygulama sürekli olarak açık gözükmeye devam ediyor. Steam üzerinde oyun oynanıyor olarak gözüküyor. Görev Yöneticisi'nden uygulamayı sonlandırmak veya Steam üzerinden oyunu durdur demek hiçbir işe yaramıyor. Görev Yöneticisi'nden sonlandır dediğimde oyunun kullandığı CPU %15'lerden %0'a düşüyor ama tamamen kapanmıyor. Kaynak izleyicisinden işlemi sonlandırmaya çalıştığım zaman ise erişim engellendi uyarısı veriyor. Oyunu Steam üzerinden durdur dediğimde veri kaybı yaşanabilir uyarısı veriyor ve kabul ediyorum. Ancak bu sefer de oyun durduruluyor kısmında takılı kalıyor. Bilgisayarı yeniden başlatmadan da düzelmiyor orası. Açıkçası format atmadan önce bilgisayarım aniden kapanmıştı ve oyunun verileri Cloud'a sağlıklı aktarılmamış olabilir. Zaten formattan sonra oyuna girmeye çalıştığım zaman son veriler Cloud'a aktarılamadı yine de oynamak istiyor musunuz gibi bir uyarı vermişti. Bundan kaynaklı bir sorun olabilir mi?