Format sonrası bile Microsoft hesabına hala giriş yapıyorlar

Burakzt

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgiayarıma bir virüs bulaştı ve e-posta, oyun hesaplarım, Instagram hesabım gibi birçok bilgime eriştiler ben uygulamalarımın şifrelerini değiştirip bilgisayarıma format attım fakat hala Microsoft hesabıma yurt dışından farklı bölgelerden giriş yapıyorlar ve şifre değiştiriyorlar ayrıca herkese şu siteye üye olursanız 2500 dolar ödül alırsınız gibisinden otomatik olarak fotoğraf gönderiyorlar ve bu aşamalı olarak gitmiyor hesaba girdiği mesajı geldiği an şifre değişiyor ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-13 002248.png
    315,9 KB · Görüntüleme: 15
  • Ekran görüntüsü 2025-11-13 002302.png
    355,8 KB · Görüntüleme: 15
  • Ekran görüntüsü 2025-11-13 002311.png
    304,4 KB · Görüntüleme: 15
  • Ekran görüntüsü 2025-11-13 002318.png
    322,2 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sanırım ismi phishing saldırılarıydı sizin e-mailinize şifre sıfırlama için bir mail atıyorlar sondaki microsoft.com yazısı yerine rnicrosoft.com yazar buna dikkat ettiniz mi?

Temiz format attıysanız hesaplarınızın hepsinde 2 aşamalı doğrulamayı etkinleştirin. Instagram, Gmail, Steam, Epic veya hangilerinde problem yaşanıyorsa uygulamaların ayarlardan bütün cihazlardan çıkış yap seçeneklerini bulup herkesi hesaptan çıkarın. Ayrıca modemi de resetleyin.

Banka bilgileriniz cihazda var ise kartları bir süre kapatabilirsiniz.

Hocam sanırım ismi phishing saldırılarıydı sizin e-mailinize şifre sıfırlama için bir mail atıyorlar sondaki microsoft.com yazısı yerine rnicrosoft.com yazar buna dikkat ettiniz mi?
Sadece microsoft değil gmaile de sızdılar hesapları ele geçirmeye çalışıp bu fotoğraflar atıyolar

Sadece microsoft değil gmaile de sızdılar hesapları ele geçirmeye çalışıp bu fotoğraflar atıyolar
2FA ( 2 Adımlı Doğrulama ) bu özellik ile bir telefon numarası veya ek bir mail adresi eklersiniz ardından @tahatrkk dediği gibi ( Devam ederse yapın. ) modemi resetleyin.

En iyisi çift aşamalı doğrulama kodları etkinleştirmek hesaplarda.

Sadece Microsoft değil Gmail'e de sızdılar hesapları ele geçirmeye çalışıp bu fotoğraflar atıyolar.

Bunu normalde şahsi insanlara değil de botlara yaptırıyorlar nasıl bir düzenek kurdularsa botlara her şeyi 1 mail adresi ile kitliyorlar benim de Steam ve Epic hesabım bu şekilde gitmişti çok zor aldım. Sizinle özel mi uğraşıyorlar bilemiyorum.

Ben de şahsi olmadığını düşünüyorum güvenilir olmayan bir yabancı kaynaktan birşey indirmiştim muhtemelen ondan bulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…