Format sonrası bilgisayar ağa bağlanmıyor

isuniell

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün PC’ye format attım her şeyi silip UEFI üzerinden Windows 10 Home kurdum. Format öncesinde var olan internet format sonrasında masaüstüne geldiğinde internet yoktu. Driverlar eksik gösteriyor şimdi sorum şu normalde Windows 10 kurulurken hadi bir ağa bağlanalım diye soru sormuyor muydu? O çıkmadı bir de BIOS sıfırlamam gerekir miydi? BIOS’um overclocklu olduğu için sıfırlamamıştım. Sizce problem nedir? Şu anda internete bağlanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 aslında çoğu sürücüyü kendi kuruyor fakat sizin şansınıza kurulmamış sanırım. Bilgisayarınızın marka modelini başka bir bilgisayar da yazıp kablosuz sürücüsünü indirip. USB aracılığı ile sistem kurduğunuz bilgisayara takıp kurulumunu gerçekleştirin.

- Ethernet ile bağlanıyorum format atarken takılıydı.
- Toplama PC
- Asus Maximus Formula IX anakart

Yedek pc yok. Iphone’dan yapabilir miyim?
Telefon aracılığı ile bağlanabiliyor musun? Denedin mi? Telefon şarj kablon ile internet paylaşıp bağlanmayı dene. Sürücün olmadığın için olmayabilir ama denemeni öneririm eğer olur ise arkadaşın attığı linkten gerekli olan sürücüyü indirip kurup normal internetin üzerinden devam edebilirsin.

aynı sorun şu anda bende de var format atarak 1903'e geçtim bazen internet'e bağlanmaya çalışırken
''Bu ağa bağlanılmıyor'' diyor ama nerdeyse 10 kere falan deneyince bağlanıyor sende bi dene

Hayır maalesef hiçbir şekilde internet gelmiyor. Dosyayı iPhone’dan atmanın yolunu bulabilseydim güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…