Format sonrası bilgisayar hard diskleri görmüyor

Daha fazla  
Sağlam bir virüs yedikten sonra, BIOS dahil 4 TB hard diskim ve 1 TB SSD mahvoldu. Format atamadım BIOS'a bile girilemedigi için. Bilgisayarcima götürdüm, SSD'yi kurtardı ama hard disklerin modlanmasi zor oluyor dedi. Onuda bir şekilde kurtardı. Komut sayfasından bir şeyler yazarak. Bugün Windows 11 yükledim format attım, sadece SSD görünüyor hard disk yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskler sıfırlandıysa disk yönetinden harf atamanız lazım.

Birazdan tekrar bir kontrol edeceğim, ekran resmini atarim.

Ekran_goruntusu_2024-08-31_171009.png

Bu şekilde görünüyor.

Son düzenleme:
Şu an diskler fiziksel olarak görünmüyor, bağlantıda bir sorun olabilir, disklerde sorun olabilir, aygıt yöneticisine ve BIOS'a bakmak lazım.

Haklı olabilirsin, fakat şu an tekrar format atmak istemiyorum çünkü bütün programları kurdum. Bunun bir sonraki formatta deneyeceğim yüksek ihtimal BIOS ayarlarında görünecektir diye düşünüyorum çünkü o virüs geldiği zaman ben format atmaya çalıştığımda bütün depolama birimi görünüyordu sadece sıfırlayamıyordum, yani biçimlendiremiyordum. Muhtemelen yine aynı şey olacaktır diye düşünüyorum. Şöyle bir şey de var bu virüs bulaşan depolama birimlerine bilgisayarcı komutlar yazarak SSD ve hard diski kurtarmıştı. Benim anlamadığım bilgisayarcının yazmış olduğu komutlar eğer benim bilgisayarı sıfırlamamla beraber silindi ise,şimdi SSD görünürken niye hard disk görünmüyor ikisinin de gitmesi gerekiyordu mantıken, o biraz aklımı karıştırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı