murat033 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar format sonrası BIOS menusune giremiyorum. Anakartım: IPX41 D3 (bilgisayar Casper) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2024
Ö önce vatan Kilopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 584 Çözümler 5 26 Ocak 2024 #2 murat033 dedi: Arkadaşlar format sonrası BIOS menusune giremiyorum. Anakartım: IPX41 D3 (bilgisayar Casper) Eki Görüntüle 2097586 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
murat033 dedi: Arkadaşlar format sonrası BIOS menusune giremiyorum. Anakartım: IPX41 D3 (bilgisayar Casper) Eki Görüntüle 2097586 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS murat033 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 önce vatan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam girememe sorunum bu değil yani bilgisayar zaten biraz yavaş aciliyor, basıyorum ama farklı bir ekran açılıyor bunun sebebini sormuştum Artı 0 Eksi
önce vatan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam girememe sorunum bu değil yani bilgisayar zaten biraz yavaş aciliyor, basıyorum ama farklı bir ekran açılıyor bunun sebebini sormuştum