Format sonrası Chrome inmiyor

JotaroIKujo

Hectopat
Daha fazla  
Buradaki teknikle format attım. İnternete bağlandım fakat Google Chrome ve GeForce Experience indirdim kurmaya çalıştığım zaman Chrome indirme başarısız tekrar deneniyor yazıyor. GeForce Experience'de ise indirme başarısız yazıyor.

Ama Microsoft Edge çalışıyor.

Evet öyle oluyor zaten bazı uygulamalar çalışıyor bazıları çalışmıyor başıma gelmişti mecbur yeniden format attım tabii bu son çare yapmanıza gerek yok başka yöntemleride var ben uğraşmak istememiştim.

Nasıl silebilirim?

Disk içindeki dosyalarını kontrol et. Arkada kalan artık bir dosya yüzünden yüklü görünür. Anakart chipset ve driverlarını kurdun mu? Uyumsuz Chipset'lerden dolayı da bu sorunu yaşadığım oldu. Kısacası 32 Bit 64 Bit muhabbeti gibi düşün.

Windows.old klasörünü silmeyi dener misin?

Yok öyle bir dosya. YouTube'dan baktım fakat silinmiş. Disk temizleyiciden de denedim olmadı.

ISO'yu 64 Bit indirdim. Driverları yükleyemiyorum sıkıntı burada.

Yok öyle bir dosya. YouTube'dan baktım fakat silinmiş. Disk temizleyiciden de denedim olmadı.

ISO'yu 64 Bit indirdim. Driverları yükleyemiyorum sıkıntı burada.

Edge veya yüklü ise Explorer'dan dene driverlarını kurmayı. Sürücüleri kurmadan sorun yaşaman çok doğal.

Edge veya yüklü ise Explorer'dan dene driverlarını kurmayı. Sürücüleri kurmadan sorun yaşaman çok doğal.

Bir şey merak ediyorum da Explorer da hiçbir siteye girmiyor. Acaba firewall da falan mı sıkıntı var?
Ya da farklı bir sıkıntı mı?
Yüklemeyi denerken Görev Yöneticisi'nden baktım. İnternet 0/0 kullanıyor.
Yardım!

Şimdi driver yükledim ASUS'un Microsoft Edge'den umarım çalışır.
Çözümü buldum ya da biraz sabırsızlık yapmışda olabilirim.
Çözüm için sol alttan Windows PowerShell(yöneticiyi) açıyoruz.
Oraya *netsh winsock reset* yazıp enterliyoruz. Enterladıktan sonra ise bekleyin 3-4 saniye.
Sonra *netsh int IP reset* yazın. Yine bekleyin 3-4 saniye.
*Ipconfıg /release* yazın.
Yukarıdaki komut sayesinde internetten kopucaktır. Biraz bekleyebilirsiniz ya da *ıpconfıg /renew* yazabilirsiniz.
*Ipconfıg /renew*komutun sonuçlarını aldıktan sonra *ıpconfıg /flushdns* yazıp entera basın.
Yeniden başlatın.
Umarım işinize yaramıştır.
İyi günler.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2021-09-04 142125.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…