Format sonrası Corsair Void Pro Wireless kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor

alperenp9w

Hectopat
Dün gece bilgisayara, format attım dirverları vs. her şeyini yükledim fakat Discord üzerinden karşı tarafa hiçbir şekilde ses gitmiyor kulaklığın iCUE programından sidestone bölümünde gayet güzel sesim bana geliyor fakat Discord üzerinde ne yaptıysam çözemedim. Discord ayarlarını vs. yapmama rağmen hiçbir şekilde ses gitmiyor karşı tarafa silip yükledim vs. fakat sorun hiçbir şekilde düzelmedi. Bugün itibari ile kulaklığıma Update gelmiş donanımsal ses vs. gibisinden onu açtım yine bir sorun yoktu ondandır diye geri kapattım fakat problem hala aynı ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?

Hocam bende de olmuyor onu Discord'tan yapman lazım ama bilmiyorum.

Driverları vs. güncel son sürüm yüklü dostum, her şeyi bugün yapmıştım zaten fakat Discord ayarlarını kurcalamama rağmen ve videolar izlememe rağmen hiçbir şekilde düzelmedi sidestone gayet güzel çalışıyor kendi sesim bana geliyor fakat daha yeni fark ettim iCUE uygulamasında kulaklık için NVIDIA Broadcast'den kayıt aldığımda kendi sesimi dinlediğimde kendi sesimde gelmiyor çok garip. Ayriyetten Experience'den vs. kayıt alınca sesim gelmiyor.

Driverları vs. güncel son sürüm yüklü dostum, her şeyi bugün yapmıştım zaten fakat Discord ayarlarını kurcalamama rağmen ve videolar izlememe rağmen hiçbir şekilde düzelmedi sidestone gayet güzel çalışıyor kendi sesim bana geliyor fakat daha yeni fark ettim iCUE uygulamasında kulaklık için NVIDIA Broadcast'den kayıt aldığımda kendi sesimi dinlediğimde kendi sesimde gelmiyor çok garip. Ayrıyeten Experience'tan vs. kayıt alınca sesim gelmiyor.

Windows Update'a bir bak günceleme var mı yoksa sorun gidere girin mikrofon u seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı