Format sonrası CPU kullanımı %100 oluyor

ahmet2873

Decapat
Daha fazla  
RAM
32
PC'ye format attım. Şu an Ryzen 5600 PUBG de %100 kullanım oluyor. Eskiden 40-50'yi geçtiğini görmemiştim. Görev yöneticisinde hepsini PUBG kullanıyor gözüküyor. CS de falan %50 kullanım. PUBG sırasında 2 çekirdek 4.4GHz diğerleri 4 k civarın da çalışıyor. Normal mi? Kasma donma yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pencereli tam ekran tarzi odagi azaltmayan bi' ayar aciksa normal bir durum. Arka plandayken kullanimi azaltip %40 olarak gosteriyor olabilir. Kasma, donma veya dusuk FPS yoksa hicbir sorun yoktur sistemde. Bostayken yuksek kullanim gibi bir sorun yok, degil mi?

Pencereli tam ekran tarzi odagi azaltmayan bi' ayar aciksa normal bir durum. Arka plandayken kullanimi azaltip %40 olarak gosteriyor olabilir. Kasma, donma veya dusuk FPS yoksa hiçbir sorun yoktur sistemde. Bostayken yuksek kullanim gibi bir sorun yok, degil mi?

Hayır hocam boşta %5 falan. Eskidende tam ekranda kullanıyordum aslında. Şu an FPS'de sıkıntı yok ama ekran kartı tam %100 kullanımı görmüyor. 85-95 arası gidiyor. Eskiden ara sıra 100'ü görüyordu.

Her zaman %100 olmak zorunda degil, %85-95 arasi da gayet normal bi' seviye. Daha cok hikayeli oyunlarda kullanim belli olur ama darbogaz yasandigini pek dusunmuyorum. Durumu en iyi FPS degerlerinden anlarsin, tahminle yuruyecek bir is de degil pek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı