A ay_yalcin Hectopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #1 Format sonrası FPS düştü. Şimdiden hepinize teşekkürler.
RehuS.LUL Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 97 Yer İstanbul/Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2017 #2 Gerekli driver'leri kurdunuz mu ?
Kisaa Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #3 Eğer laptop ise harici ekran kartının driver'ini kurmadığın için işlemci ile gelen ekran kartını kullanmıştır. Buda sana 30-40 fps falan verir.
Eğer laptop ise harici ekran kartının driver'ini kurmadığın için işlemci ile gelen ekran kartını kullanmıştır. Buda sana 30-40 fps falan verir.
Alp Can Kara Kilopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #4 Driver'ları kontrol edin.
A ay_yalcin Hectopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2017 #5 Kisaa dedi: Eğer laptop ise harici ekran kartının driver'ini kurmadığın için işlemci ile gelen ekran kartını kullanmıştır. Buda sana 30-40 fps falan verir.[/Q Genişletmek için tıkla... benim zaten ekran kartı graphıcs fortmat atmadan önce böyle değildi eskiden 60 70 alıyordum batarya yı söktüm ondan mıdır batarya bozukta
Kisaa dedi: Eğer laptop ise harici ekran kartının driver'ini kurmadığın için işlemci ile gelen ekran kartını kullanmıştır. Buda sana 30-40 fps falan verir.[/Q Genişletmek için tıkla... benim zaten ekran kartı graphıcs fortmat atmadan önce böyle değildi eskiden 60 70 alıyordum batarya yı söktüm ondan mıdır batarya bozukta
E Eren Gökçe Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2017 #6 Evet dostum aynı sorun bendede var fps bu yüzden düşüyor bir batarya almanı tavsiye ediyorum
A ay_yalcin Hectopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2017 #7 sorun batarya dan mıdır Eren Gökçe dedi: Evet dostum aynı sorun bendede var fps bu yüzden düşüyor bir batarya almanı tavsiye ediyorum Genişletmek için tıkla... sorun batarya dan mıdır eren gökçe aldın düzeldimi
sorun batarya dan mıdır Eren Gökçe dedi: Evet dostum aynı sorun bendede var fps bu yüzden düşüyor bir batarya almanı tavsiye ediyorum Genişletmek için tıkla... sorun batarya dan mıdır eren gökçe aldın düzeldimi