Format sonrası CS:GO FPS düşüşü

Alperen1453

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bilgisayara format attıktan sonra oyununda bariz bir FPS düşüşü var. Sistemimin her şeyini güncelledim ama hala FPS düşük. Şöyle ki düşük ayarda 120-80 arası olan FPS format sonrası 70-50 oranına düştü. Sorunu çözmek için bazı başlangıç kodlarını denedim ama hala aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Bilgisayara format attıktan sonra oyununda bariz bir FPS düşüşü var. Sistemimin her şeyini güncelledim ama hala FPS düşük. Şöyle ki düşük ayarda 120-80 arası olan FPS format sonrası 70-50 oranına düştü. Sorunu çözmek için bazı başlangıç kodlarını denedim ama hala aynı.

Arkada Windows güncellemesi veya başka bir program çalışıyor olabilir. Çünkü benim de bir ara 80'den sürekli 30-40 civarına düşüyordu bir süre sonra geçti baktım arkada Windows Update güncelleme yapıyormuş. Kısacası arkada çalışan bir program FPS'i düşürüyor olabilir.

Kullandığım ağı tarifeli olarak ayarladığı için windows uptade yapmıyor. Bütün sürücüler güncel hatta ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim ama nafile

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı