Format sonrası D diski sistem diski olarak görünüyor

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bilgisayarıma bir SSD aldım ve büyük bir heyecanla Windows 10 kurdum. Kurarken SSD ve 1 TB HDD'mi biçimlendirdim. Format bitince bir baktım HDD sistem diski olarak gözüküyor, yani hem kullanamıyorum hem de biçimlendiremiyorum. Yani iptal oldu :). Temiz kurulum olmadan bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan temiz format atmalısınız. İki diskide format ekranında silip bir daha oluşturun, problem çözülecektir.

Merhaba, bilgisayarıma bir SSD aldım ve büyük bir heyecanla Windows 10 kurdum. Kurarken SSD ve 1 TB HDD'mi biçimlendirdim. Format bitince bir baktım HDD sistem diski olarak gözüküyor, yani hem kullanamıyorum hem de biçimlendiremiyorum. Yani iptal oldu :). Temiz kurulum olmadan bir çözümü var mıdır?
Yanlışlıkla HDD ye kurmuş olma ihtimalin var mıdır?

Bootmrg yani anakartın Windows'u tanımlaması için gereken dosya D ye kurulmuş en temizi 2. diski sök sadece C kalsın baştan formatla ama formatlayamam diyorsam disk kopyalıyıcılar ile D'nin sistem bölümünü kopyala 1. diske bir alan oluşturup oraya at anakartan da 1. diskten başlatmayı seç ama sakın 2. diskdeki sistem dosyasını silme taşınsa bile silince Windows çöküyor.

Format atacaksan HDD'yi söküp at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı