Çözüldü Format Sonrası D Sürücüsü Gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

256386

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar.
Bilgisayarıma format atıyordum harddiskimi biçimlendirmeye sıra gelmişti. 500GB'lik harddiski 2 parcaya böldüm. Windows kendi icin birkac volume daha ayrıştırdı. Sonra 20 dk gibi bir süre sonra hersey bitti. Bilgisayarım kısmına girdim sadece C diski vardı D diski yoktu. Sonradan hicbir şey yapmadan buraya geldim yanlış bir şey yapmayayım diye. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

20190929_212747.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

İsmi öyle gözükmüyor ama tam işaretli olan kısım sizin D diskiniz olmalı. 232,35 GB kapasiteli doğru mudur? Dosya sistemi RAW olarak gözüküyor. O işaretli kısma sağ tıklayın ve "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir" seçeneği ile harf atayın ve bu dosyaya sağ tıklayıp "Biçimlendir" seçeneğini deneyin. Biçimlendirirken dosya sistemini "NTFS" olarak işaretlemeyi unutmayın.

İsmi öyle gözükmüyor ama tam işaretli olan kısım sizin D diskiniz olmalı. 232,35 GB kapasiteli doğru mudur? Dosya sistemi RAW olarak gözüküyor. O işaretli kısma sağ tıklayın ve "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir" seçeneği ile harf atayın ve bu dosyaya sağ tıklayıp "Biçimlendir" seçeneğini deneyin. Biçimlendirirken dosya sistemini "NTFS" olarak işaretlemeyi unutmayın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı