Çözüldü Format Sonrası D Sürücüsü Gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

256386

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar.
Bilgisayarıma format atıyordum harddiskimi biçimlendirmeye sıra gelmişti. 500GB'lik harddiski 2 parcaya böldüm. Windows kendi icin birkac volume daha ayrıştırdı. Sonra 20 dk gibi bir süre sonra hersey bitti. Bilgisayarım kısmına girdim sadece C diski vardı D diski yoktu. Sonradan hicbir şey yapmadan buraya geldim yanlış bir şey yapmayayım diye. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

İsmi öyle gözükmüyor ama tam işaretli olan kısım sizin D diskiniz olmalı. 232,35 GB kapasiteli doğru mudur? Dosya sistemi RAW olarak gözüküyor. O işaretli kısma sağ tıklayın ve "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir" seçeneği ile harf atayın ve bu dosyaya sağ tıklayıp "Biçimlendir" seçeneğini deneyin. Biçimlendirirken dosya sistemini "NTFS" olarak işaretlemeyi unutmayın.
Muhtemelen ayrılmamış Bölüm şeklinde görünüyordur. Yukarıda arkadaşın tarif ettiği yerden sadece sağ tıklayıp Yeni Basit Birim talimatı ile devam etmeniz yetecektir.

Burada D diski göremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

İsmi öyle gözükmüyor ama tam işaretli olan kısım sizin D diskiniz olmalı. 232,35 GB kapasiteli doğru mudur? Dosya sistemi RAW olarak gözüküyor. O işaretli kısma sağ tıklayın ve "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir" seçeneği ile harf atayın ve bu dosyaya sağ tıklayıp "Biçimlendir" seçeneğini deneyin. Biçimlendirirken dosya sistemini "NTFS" olarak işaretlemeyi unutmayın.

Çözüm
RAW olarak belirtilmiş olan sizin D olarak ayırdığınız bölüm aslında. Sağ tıkladığınızda çıkan seçenekler neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…