Format Sonrası D Sürücüsü Oluşturma

Burak Koçoğlu

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Aslında Technopat'a uzun bir süre girmeyecektim fakat işim düştü. Sonunda ben de Windows 8'e geçtim. Usb'den format attım. Fakat Windows 8.1 kurduktan sonra bazı sorunlar oluştu.

1. ''D'' kurmamışım sadece ''C'' ve ''E'' var. ''D'' 'yi nasıl eklerim?
  2. Format atarken kullandığım USB'yi takınca ''D'' olarak görüyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  3. Format atarken kullandığım USB'nin içinde efi, sources, boot gibi dosyalar oluşmuş bunları silersem bir şey olur mu?
  4. Resim eklemeye çalışıyorum fakat içerik boş diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım sağ tık.>Yönet<Depolama>Disk Yönetimi>Disk adına sağ tıkla Sürücü Harf ve Yolu Değiştir Ordan D yapabilirsin

Ultimate Boot CD for Windows

Bu BartPE tabanlı yükleme diski, verilerinize erişim olanağı tanıyarak bilgisayarınızın tekrar normal bir şekilde çalışmasını sağlayan çok kapsamlı araç seçeneklerine sahip.

UBCD'nin yüklemesi çok uzun sürüyor ve yükleme işlemi tamamlanmadan önce size bazı garip sorular soruyor. Fakat yükleme işlemitamamlandıktan sonra, Windows Registry (Kayıt Defteri)'yi (evet yanlış okumadınız, sabit diskinizdeki) RegEdit ile düzenleyebilir, silinmiş dosyaları kurtarabilir ve hatta karşılaştırmalı değerlendirmeyi çalıştırabilirsiniz. Birçok kötü niyetli yazılım tarayıcısı, dörtlü birleştirici ve sekiz hata bulma programı (HD Tune ve Windows'a aitchkdsk de dâhil) bulunuyor.

Bu yükleme CD'si, dosyalarınızı kurtarmanıza yardımcı olmak için yedekleme yardımcıları da içeriyor. Web tabanlı belgelemeleri artık sağlanmayan bir sistem profili yedeklemesi ve bir sürücü yedeklemesi de bulunuyor. Bu programlardan biri olan DriveImage XML'i daha önceki yazılarımızda önermeyi düşünmüştük fakat önermedik çünkü bu programdan geri almak ikinci bir Windows kurulumu gerektiriyordu.

UBCD'yi kurma deneyimi, bir BartPE diski yaratmak ile aynı - aynı başarısızlık olasılığı mevcut- . Fakat işe yararsa çok fazla şey kazanırsınız. (BAŞKA FORMDAN ALINTIDIR)

Amacım içindekileri geri getirmek değil yeni bir D oluşturmak. İçi boştu.

Eger kurmak istemiyorsanız dosyaları silebilirsiniz sadece kurulum setup dosyaları hiç bir zararı dokunmaz.

Buyur. Düzeldi fakat bilgisayarımı yeniden açtığımda öyle gözükecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…