Format sonrası DDR2 RAM çalışmıyor

vrteca3

Megapat
Daha fazla  
DDR2 667 MHz RAM var. Format sonrası kasayı temizledim fakat bu RAM hata veriyor. Örneğin bilgisayarın düğmesine bastığımda ya sadece fanlar çalışıp görüntü gelmiyor ya fanlar çalıştıktan sonra kendini yeniden başlatıyor bazen de Windows simgesi geldikten sonra kendini yeniden başlatıyor. RAM slotunda bir arıza yok, denedim. BIOS pilini çıkardım, taktım fakat sorun hala devam ediyor. Silgi ile de sildim. Ne yapmam lazım?

Hocam format sonrası demek doğru olmaz, temizlik sonrası demek daha doğru olur.
Yerine tam oturttuğunuzdan emin misiniz? İki adet DDR2 bellek mi var? İki adet var ise ikisini de ayrı çalıştırıp görüntü almayı denediniz mi? Tek bir tane var ise slotunu değiştirip görüntü almayı denediniz mi? Ek olarak silgi tozunun kalmadığından emin olun. Temizlik yaparken başka bileşenlere zarar vermediğinizden eminsiniz değil mi?

4 adet belleğim var. Üçünü takınca bilgisayar sorunsuz çalışıyor. Toz kalmadığından eminim. Başka bileşenlere zarar vermedim diye düşünüyorum çünkü sadece bu belleği takınca görüntü gelmiyor. Çıkarıp takıp deneyince de yukarıda bahsettiğim 3 olay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…