Format sonrası DeathAdder V2 X HyperSpeed düzgün çalışmıyor

halilarda

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format atmıştım, atmaz olaydım. Sorunlar bitmedi faremde. Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed kullanıyorum. İlk format attığımda 3 gün boyunca farenin kendi kendine hareket etmesiyle uğraştım, denemediğim şey kalmadı, aklınıza gelebilecek her şeyi denedim, olmadı. En son format attım, bugün tekrardan düzeldi sandım. Az önce bir oyuna gireyim dedim, bu sefer de farenin bağlantısı kesilmeye başladı. Hiçbir şey yoktu, 5-6 saat Warband oynadım, video izledim, bilgisayarı kurdum vs. hiçbir şey yoktu. Gece bir oyuna gireyim dedim, takılma başladı bu sefer. Önceki gibi kendi kendine birden sağa sola, yukarı aşağı fırlamıyor ama durduk yerde bağlantısı kesiliyor. Ne yapacağım ben buna? Önceden hiç böyle bir şey yaşamadım, hiçbir mantıklı açıklama gelmiyor aklıma. Mouse takıldığında farenin üstünde ışık yanıyor, yani bağlantısı gidip geliyor. Ama tekrar söylüyorum, formattan önce bir şey yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chipset sürücülerini yüklediniz mi? Ve Synapse 4'ü kurdunuz mu?

Aynı fareyi kullanıyorum. Yakınında olan Wi-Fi Bluetooth Logitech kablosuz alıcıları vb. zor bağlantı kurulmasına sebep oluyor yakınında olan kablosuz aparatları çıkar.

• Polling Rate'i 1000Hz yap.
  • Power > Wireless Power Saving'i 15 dk çıkar.
  • Pilini değiştir.
  • Denetim Masası > Fare > İşaretçi Seçenekleri > İşaretçi Hassasiyetini Arttır tikini kaldır > Uygula > Tamam.
  • Farklı bir USB girişine tak alıcıyı.
  • Ekranın yenileme hızını kontrol et. Yanlışlıkla 60 Hz çekmiş olabilirsin.
Pilin bitmiyorsa kablosuz bir şey kesinlikle fare alıcısının frekansıyla çakışıyor.

Son düzenleme:

Bende Basilisk V3 HyperSpeed var dediğiniz gibi çakışma yapabiliyor çok yakın olursa. Hatta bende kendini etkilemiyor diğer cihazı etkiliyor klavyemde takılma yapıyor.

Ayrıca daha sonra keşfettiğim bir şey ise aynı veriyolu kullanan USB'ye ondan başka bir şey takınca sapıtmaya başlıyor bu Wireless değil başka bir cihaz dada yapıyor. Yani o yolu sadece kendi kullanmak istiyor. İlginç yani çok bencil bir huyu var.

@L0rrec viper var bende pilli versiyonu ama olsa sağdada tırtlık olur acaba bir yerde mi ayarlamada mı sıkıntı var. USB kullanıyorum şu anlık başka öneriniz varsa ona geçeyim.

@L0rrec Viper var bende pilli versiyonu ama olsa sağdada tırtlık olur acaba bir yerde mi ayarlamada mı sıkıntı var. USB kullanıyorum şu anlık başka öneriniz varsa ona geçeyim.

Hocam konuları karıştırdınız galiba. Ama yani bilemeyeceğim. Kablosuz olarak deneyin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…