doktormetofingo Decapat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 316 13 Ağustos 2020 #1 Discord uygulamasını aktif olarak kullanan birisiyim. YouTube'da gördüğüm tüm hata çözümlerini denememe rağmen işe yaramadı. Yardım edecek var mı?
Discord uygulamasını aktif olarak kullanan birisiyim. YouTube'da gördüğüm tüm hata çözümlerini denememe rağmen işe yaramadı. Yardım edecek var mı?
Formata Uygun İsim Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 460 Çözümler 2 13 Ağustos 2020 #2 Müneccim değiliz kardeşim ne hatası aldığını yazmadan nasıl yardım etmemizi bekliyorsun?
rebelle Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 457 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #3 Bu bilgiyle tek verebileceğimiz cevap sil baştan yükle. Daha detaylı bilgi verirsen ve crash dosyasını bizimle paylaşırsan memnun oluruz.
Bu bilgiyle tek verebileceğimiz cevap sil baştan yükle. Daha detaylı bilgi verirsen ve crash dosyasını bizimle paylaşırsan memnun oluruz.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 13 Ağustos 2020 #4 Formata Uygun İsim dedi: Müneccim değiliz kardeşim ne hatası aldığını yazmadan nasıl yardım etmemizi bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Adam hata alıyorum dememiş, açılmıyor demiş.
Formata Uygun İsim dedi: Müneccim değiliz kardeşim ne hatası aldığını yazmadan nasıl yardım etmemizi bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Adam hata alıyorum dememiş, açılmıyor demiş.