Format sonrası disk gözükmüyor

Hocam yeni bir ISO kurup denedim yine olmadı bu sefer 3 tane var ve dediğiniz gibi 2 tanesini aynı anda seçemiyorum. Bu haliyle ne yapayım?
Eki Görüntüle 2022089
Eki Görüntüle 2022085Eki Görüntüle 2022088

Hocam Windows Boot Manager'i seçip yeniden başlatın.

Hocam yeni bir ISO kurup denedim yine olmadı bu sefer 3 tane var ve dediğiniz gibi 2 tanesini aynı anda seçemiyorum. Bu haliyle ne yapayım?
Eki Görüntüle 2022089
Eki Görüntüle 2022085Eki Görüntüle 2022088

Sonuç gelmedi hocam ne oldu.

Son düzenleme:
Hocam garantisi var mı?

Hocam galiba yeni bitti ama emin değilim. Eğer yapacak bir şey yoksa biraz daha araştıracağım Windows 11 falan kurmayı denerim veya MBR olarak ISO yüklerim falan denerim hocam. Yine de yardım ettiğiniz için teşekkürler.

Hocam SSD bozulma nedenini buldum SSD öldü artık onu kurtaramayacaksınız maalesef.

Hocam SSD bozulma nedenini buldum SSD öldü artık onu kurtaramayacaksınız maalesef.

Peki hocam ama 2'si birden nasıl öldü anlamadım sonuçta voltajla alakalı bir şey de değil neden oldu anlamadım ama teşekkürler.

M.2 SSD 1 TB, diğer SSD ise 200 GB ama 0 MB olarak gözüküyor. M.2 SSD'ye kurulum yapınca da Galax ekranında kalıyor. Durum bu hocam.

Bir tamirciye götürün artık ne diyelim yapacak bir şey kalmadı aklıma bir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…