Format sonrası disk yönetimi

dawance

Kilopat
Merhaba, format esnasında silebildiğim tüm diskleri sildim ve "C"ye format attım. Format tamamlandıktan sonra disk yönetimi'nden "D"yi yeni basit birim olarak biçimlendirdim. Geriye 100 MB'lık 1 GB'lık küçük birimler kaldı, onlara da yeni basit birim işlemi yapmak gerekir mi?

O küçük olan birimleri silme Windows için gerekiyor onlar C ve D kalıyor sen C ye kuruyorsun Windows'u.

100 MB'lık olanı elleme. 1 GB'lık olanı istersen diğer diskle birleştir.
Yani yapmam gereken bir işlem yok değil mi? Onlar sanırım küçük kurtarma diskleri?
O küçük olan birimleri silme Windows için gerekiyor onlar C ve D kalıyor sen C ye kuruyorsun Windows'u.
Yani yapmam gereken bir işlem yok değil mi? Onlar sanırım küçük kurtarma diskleri?

100 MB'lık diski Windows kullanıyor o diski elleme. Sadece 1 GB'lık olanı diğer diskinle birleştirebilirsin

Aynen öyle hocam C'yi seçip windowsunuzu kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…