Tıbbiyeli Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Az önce format attım, formattan sonra ikinci SSD'yi PC görmüyor. Yeni harf de atayamıyorum. Sağ tıkladığımda her şey pasif görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Az önce format attım, formattan sonra ikinci SSD'yi PC görmüyor. Yeni harf de atayamıyorum. Sağ tıkladığımda her şey pasif görünüyor.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Tıbbiyeli dedi: Az önce format attım, formattan sonra ikinci SSD'yi PC görmüyor. Yeni harf de atayamıyorum. Sağ tıkladığımda her şey pasif görünüyor. Eki Görüntüle 1001994 Genişletmek için tıkla... İşaretlediğin bölümler C diskine ait bölümler. Windowsun kendi oluşturduğu ek birimler. 100 ve 500 mb boyuta sahipler dikkat ettiysen. C diskin muhtemelen 120GB lık bir SSD. Onun haricinde 1 TB boyutunda D ve E disklerin mevcut. Kaç tane depolama birimi var sistemde?
Tıbbiyeli dedi: Az önce format attım, formattan sonra ikinci SSD'yi PC görmüyor. Yeni harf de atayamıyorum. Sağ tıkladığımda her şey pasif görünüyor. Eki Görüntüle 1001994 Genişletmek için tıkla... İşaretlediğin bölümler C diskine ait bölümler. Windowsun kendi oluşturduğu ek birimler. 100 ve 500 mb boyuta sahipler dikkat ettiysen. C diskin muhtemelen 120GB lık bir SSD. Onun haricinde 1 TB boyutunda D ve E disklerin mevcut. Kaç tane depolama birimi var sistemde?
Tıbbiyeli Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 2 tane ayrı ayrı 120 GB lık SSD var. 1 tane 500 GB HDD 1 tane daha 500 GB HDD var o zaman F yi yani ikinci SSD'yi hiç görmüyor? Format atarken ona da sil dedim ondan mı oldu acaba?
2 tane ayrı ayrı 120 GB lık SSD var. 1 tane 500 GB HDD 1 tane daha 500 GB HDD var o zaman F yi yani ikinci SSD'yi hiç görmüyor? Format atarken ona da sil dedim ondan mı oldu acaba?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 Disklerin olduğu yerdeki sekmeyi aşağıya kaldırın. Daha fazla disk gözüküyor. Nasıl göründüğüne göre çözüm sunarız.
Disklerin olduğu yerdeki sekmeyi aşağıya kaldırın. Daha fazla disk gözüküyor. Nasıl göründüğüne göre çözüm sunarız.
Tıbbiyeli Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #5 Assecreed dedi: Disklerin olduğu yerdeki sekmeyi aşağıya kaldırın. Daha fazla disk gözüküyor. Nasıl göründüğüne göre çözüm sunarız. Genişletmek için tıkla... Bunu diyerek çözdünüz bile aşağı kaydırınca birim ayrılmamış disk göründü hızlı kurulumla onu tanımlattım sonrasında sağ tıklayıp harf atadım. Teşekkür ederim.
Assecreed dedi: Disklerin olduğu yerdeki sekmeyi aşağıya kaldırın. Daha fazla disk gözüküyor. Nasıl göründüğüne göre çözüm sunarız. Genişletmek için tıkla... Bunu diyerek çözdünüz bile aşağı kaydırınca birim ayrılmamış disk göründü hızlı kurulumla onu tanımlattım sonrasında sağ tıklayıp harf atadım. Teşekkür ederim.