enzooo Centipat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:23 #1 Dostlar format attım. Oyun falan yüklesem hata alabilirim. İnternette Visual C++ gibi şeyler gördüm. Nasıl topluca yükleyebilirim bunları? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 18:38
Dostlar format attım. Oyun falan yüklesem hata alabilirim. İnternette Visual C++ gibi şeyler gördüm. Nasıl topluca yükleyebilirim bunları?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.238 Makaleler 5 Çözümler 305 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek Pazar 18:39 #2 enzooo dedi: Dostlar format attım. Oyun falan yüklesem hata alabilirim. İnternette Visual C++ gibi şeyler gördüm. Nasıl topluca yükleyebilirim bunları? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden falan sahipsen oyunlara zaten oyunlar kurulum esnasında gerekli ek yazılımları kuruyor.
enzooo dedi: Dostlar format attım. Oyun falan yüklesem hata alabilirim. İnternette Visual C++ gibi şeyler gördüm. Nasıl topluca yükleyebilirim bunları? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden falan sahipsen oyunlara zaten oyunlar kurulum esnasında gerekli ek yazılımları kuruyor.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.487 Çözümler 46 Yer Bursa Pazar 18:40 #3 enzooo dedi: Dostlar format attım. Oyun falan yüklesem hata alabilirim. İnternette Visual C++ gibi şeyler gördüm. Nasıl topluca yükleyebilirim bunları? Genişletmek için tıkla... Unzip yapıp install all BAT dosyasını çalıştırabilirsin, bu dosyalara ihtiyacı olan uygulamalar genellikle ilk yuklemede otomatik olarak kuruluyor, ama yinede kullanmak isterseniz diye link bırakıyorum. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
enzooo dedi: Dostlar format attım. Oyun falan yüklesem hata alabilirim. İnternette Visual C++ gibi şeyler gördüm. Nasıl topluca yükleyebilirim bunları? Genişletmek için tıkla... Unzip yapıp install all BAT dosyasını çalıştırabilirsin, bu dosyalara ihtiyacı olan uygulamalar genellikle ilk yuklemede otomatik olarak kuruluyor, ama yinede kullanmak isterseniz diye link bırakıyorum. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
T trx0101 Zeptopat Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:42 #4 All in One runtimes diye Google da arat.