Format sonrası dosya kurtarılır mı?

WhoneX

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik ve Web Tasarım
Format attım fakat 2-3 tasarımım format sonrası doğal olarak silindi. Bunun bir programı falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kısma veri yazıldıysa kurtarılması imkansız olur. Veri kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz;

Aynı kısma veri yazıldıysa kurtarılması imkansız olur. Veri kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz;
Ben yanlışlıkla oyun dosyalarımı silmiştim, onları geri getirebilir miyim? Yaklaşık 10 GB, ne kadar beklenecekse beklerim. Yeter ki gelsinler.. veya onları bulabilme ihtimalim var mı? varsa nasıl bulabilirim, geri dönerseniz sevinirim. O dosyalara ihtiyacım var şu an, hemde çok.

Resim, video veya tekli dosyalar kurtarınca bozuk olsa bile bile açılabiliyor. Fakat bir çok veri dosyasının bulunduğu oyunlar bozulmuş verilerle kurtarılınca açılması mümkün olmuyor. Sen yine bir recovery programı ile dene.

Bir dosya veya yazılımı silmeniz o dosyayı sadece gizler. Harddiskin üzerinde bir yere yazılmıştır. Eğer yazılan yerin üstüne tekrar yazılma işlemi yapılmadıysa geri getirilebilir.
Bu program işinizi görecektir:
Recuva® Recover your deleted files quickly and easily.

Derinlemesine tarama yaptığınızda her sildiğiniz şeyi bulabilirsiniz tabi üstüne yazılmama kaydıyla.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı