Format sonrası dosya kurtarma başarısız oldu

MetamorpheuS

Kilopat
Yer
01
Daha fazla  
Merhaba, şu an elim ayağım titriyor. 1 saat önce format attım. Arkadaşla telefonda konuşurken C (Windows'un olduğu dizine) format atacağıma tüm gerekli dosyalarımın olduğu D diskine format attım. Recuva ile geri döndürmek istedim. Dosyaları bulamadı. Sistem kurtarmadan baktım dosyalar gözükmüyor. Geri yükleme noktası oluşturdan baktım, oradan da bir sonuç elde edemedim. Windows Old'da gözükmüyor her iki diskte te çünkü format atarken Sil'e basmıştım D diskinde. Aksi gibi D diski yeni formattan sonra birincil diskin yerine geçip C diski oldu. Önce ki C diskide D ye geçti. Dosyalarımı kurtarmanın başka bir yolu var mı?

Dostum tüm verileri silmişsin. Geçmiş olsun. Nette kurtarma programları var. recuva bildiğim en iyisiydi ama R-Studio olan uygulama üzerinden bir dene. Youtube'da vardır nasıl kullanman gereken açıklamalı bir video. Ücretliyse işte malum durumlardan indirip kur. Tabii bu doğru değil.

Yani kurtarılmaz mı demek istiyorsun hocam?

Yani kurtarılmaz mı demek istiyorsun hocam?
Üzerine veri yazdığın için zorlar diyorum ama fotoğraf ve videoları çoğu kez kurtarır. Emin ol o veriler kolay kolay silinmez. Biçimlendirmeyi yani verileri de hızlı silmişse format öncesi, verileri daha rahat kurtarırsın. Bir de disketi silmişsen yani sıfırdan formata neden .old dosyası oluşmuş.

Hocam formatı atarken biçimlendir değilde sil'e tıkladım. Ayrıca windows.old dosyaları gözükmüyor. EaseUS programını bir deneyeyim bakalım faydası olacak mı?

EaseUS data recovery adlı bir program kurdum, şu an taratıyor resimleri buldu aktarması epeyce sürüyor sanırım. İnşallah kurtarırız, çünkü 4 yaşında ki kızımın bebeklikten tutunda gelmiş geçmiş bütün fotoları, kendi fotolarımız, kaybettiğim annemin fotoğrafları... Daha neler neler var. İnşallah işe yarar hocalarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…