Deschain310
Kilopat
Daha fazla
Bilgisayarıma dün akşam format attım ve temiz bir Windows 10 kurulumu yaptım. Önceden MiniTool Power Data Recovery kullanarak bir çok dosyamı geri getirdiğim için yedekleme işlemi yapmadım. Recovery işlemi için, formattan sonra diske hiçbir şey yazmamak gerekiyormuş, bunu bilmediğimden birkaç program yükledim. MiniTool Power Data Recovery ve Restorer Ultimate Pro kullanarak dosyalarımı geri getirdim fakat bir sıkıntı var. Şöyle ki;
Müzik, Steam oyunları ve film gibi dosyalarda hiçbir sorun yok ve eksiksiz çalışıyor. Fakat metin belgeme kaydettiğim önemli belgeler ve Word dosyasına kaydettiğim önemli yazıların hiçbirisi doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft Word yok diye sorun yapıyordur Word dosyalarında diye düşündüm fakat Word yükleyince de hata verdi ve yazılar düzgün görüntülenmedi. Örnek teşkil etmesi açısından, 2 tane resim yükledim. Belgeler gerçekten önemli benim için, yardımcı olursanız sevinirim.
Müzik, Steam oyunları ve film gibi dosyalarda hiçbir sorun yok ve eksiksiz çalışıyor. Fakat metin belgeme kaydettiğim önemli belgeler ve Word dosyasına kaydettiğim önemli yazıların hiçbirisi doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft Word yok diye sorun yapıyordur Word dosyalarında diye düşündüm fakat Word yükleyince de hata verdi ve yazılar düzgün görüntülenmedi. Örnek teşkil etmesi açısından, 2 tane resim yükledim. Belgeler gerçekten önemli benim için, yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: