M Mehmet Kadir Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #1 Format attıktan sonra driverleri Driver Booster'dan yüklesek sorun olur mu yoksa tek tek mi uğraşayım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2016
Format attıktan sonra driverleri Driver Booster'dan yüklesek sorun olur mu yoksa tek tek mi uğraşayım?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #2 Kendi sitesinden indirmen daha mantıklı olur. O tarz programlar pek sağlıklı değil diye biliyorum ben, yanlış bilgi vermek istemem. Fakat driverları bilgisayarın kendi sitesinden indir.
Kendi sitesinden indirmen daha mantıklı olur. O tarz programlar pek sağlıklı değil diye biliyorum ben, yanlış bilgi vermek istemem. Fakat driverları bilgisayarın kendi sitesinden indir.
3 33085 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.286 Makaleler 3 Çözümler 1 1 Mayıs 2016 #3 Driver Booster kullanmanızı önermem. Driverleri bilgisayarın kendi sitesinden indirmen gerekiyor.
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #4 Bu tarz programları önermem. Kendi sitesinden indirmek daha iyi olur. Marka bir cihaz ise kendi programlarını kullanabilirsin.
Bu tarz programları önermem. Kendi sitesinden indirmek daha iyi olur. Marka bir cihaz ise kendi programlarını kullanabilirsin.