xxaiden3 Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 165 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #1 Laptop uma format attım driverlarımı kurdum ama acaba hepsi kuruldu mu? Bilmiyorum bunu nereden ögrenebilirim?
Laptop uma format attım driverlarımı kurdum ama acaba hepsi kuruldu mu? Bilmiyorum bunu nereden ögrenebilirim?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 8 Şubat 2021 #2 Aygıt yöneticisinden bakabilirsin.
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 8 Şubat 2021 #3 Bende geçenler de bilgisayarıma format attım hepsini yükledigimi sanıyordum hepsini yüklememişim anakartın chipset driveri kalmış aygıtlar yazıcılar kısmın da laptop simgesinde uyarı işareti varsa sende de yüklü değildir.
Bende geçenler de bilgisayarıma format attım hepsini yükledigimi sanıyordum hepsini yüklememişim anakartın chipset driveri kalmış aygıtlar yazıcılar kısmın da laptop simgesinde uyarı işareti varsa sende de yüklü değildir.