Format sonrası Wi-Fi driverini kurmam gerek ve Wi-Fi driverini offline olarak yüklemem gerekiceği için format USB'sinin içine atacağım. Doğru Wi-Fi driverını nereden bulabilirim? Eğer yanlış driver bulup format atarsam geri dönüşü olamaz çünkü elimde 1 tane USB bellek var bilgisayarcılarla uğraşmak istemiyorum. Wi-Fi driveri bulursam diğerlerini yüklemem kolay olur.
Format sonrası Wi-Fi driverini kurmam gerek ve Wi-Fi driverini offline olarak yüklemem gerekiceği için format usbsinin içine atacağım. Doğru Wi-Fi driverını nereden bulabilirim? Eğer yanlış driver bulup format atarsam geri dönüşü olamaz çünkü elimde 1 tane USB bellek var bilgisayarcılarla uğraşmak istemiyorum. Wi-Fi driveri bulursam diğerlerini yüklemem kolay olur.
Hayır böyle bir şey mümkün değil çünkü Windows 7 kuracağım. Kuracağım orijinal ISO dosyasında USB driveri bulunmayabilir ve bulunmuyorda sanırsam. Gene de yardımınız için teşekkürler. Bana en iyi makineyı toplasanız da ben Windows 7 kurarım. Win 10W'in 8.1 tarzı CPU GPU sömüren işletim sistemlerini sevmiyorum. Kapatmanın yolları var bu gereksiz programları ancak ben gene de ısınamadım.
Realtek RTL8723BE Wireless lan 802.11N PCI-e NIC.
Bu yazıyor lütfen doğru Wi-Fi driverını bulmama yardımcı olun. Gereksiz bilgisayarcılarda vaktimi kaybetmek istemiyorum. Dediğim gibi offline yapacağım işlemleri USB bellekden yardım alarak.