vent23487 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Bilgisayara format attım ekran gelmedi kabloyu anakart kismina taktim ekran geldi ekran kartı kısmına takınca ekran yine gelmiyor şu anda anakarttan görüntü alıyorum ne yapmam lazım?
Bilgisayara format attım ekran gelmedi kabloyu anakart kismina taktim ekran geldi ekran kartı kısmına takınca ekran yine gelmiyor şu anda anakarttan görüntü alıyorum ne yapmam lazım?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 13 Mayıs 2021 #2 Ekran kartı sürücüsünü yükleyip deneyin. Artı 0 Eksi
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #3 Windows 7 mi? Kasanın içini açıp kurcaladın mı? GFYT dedi: Ekran kartı sürücüsünü yükleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Takılı olmayan bir donanımı nasıl güncelleyebilir? Artı 0 Eksi
Windows 7 mi? Kasanın içini açıp kurcaladın mı? GFYT dedi: Ekran kartı sürücüsünü yükleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Takılı olmayan bir donanımı nasıl güncelleyebilir?
KS KS vent23487 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #4 PabIo Escobar dedi: Windows 7 mi? Kasanın içini açıp kurcaladın mı? Takılı olmayan bir donanımı nasıl güncelleyebilir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurcalamadım. Artı 0 Eksi
PabIo Escobar dedi: Windows 7 mi? Kasanın içini açıp kurcaladın mı? Takılı olmayan bir donanımı nasıl güncelleyebilir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurcalamadım.
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #5 Ekran kartı güç bağlantısını sökmeden nasıl Onboard'dan görüntü alabildin? Artı 0 Eksi
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #6 Bence tekrar bir daha format atıp dene. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 13 Mayıs 2021 #7 PabIo Escobar dedi: Windows 7 mi? Kasanın içini açıp kurcaladın mı? Takılı olmayan bir donanımı nasıl güncelleyebilir? Genişletmek için tıkla... Takılı olmadığını nereden çıkarttınız ? Artı 0 Eksi
PabIo Escobar dedi: Windows 7 mi? Kasanın içini açıp kurcaladın mı? Takılı olmayan bir donanımı nasıl güncelleyebilir? Genişletmek için tıkla... Takılı olmadığını nereden çıkarttınız ?
KS KS vent23487 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #8 PabIo Escobar dedi: Ekran kartı güç bağlantısını sökmeden nasıl Onboard'dan görüntü alabildin? Genişletmek için tıkla... Formattan önce ekran kartindan aliyordum görüntüyü format attım gelmedi anakart kismina taktim su anda oradan aliyorum goruntuyu. Artı 0 Eksi
PabIo Escobar dedi: Ekran kartı güç bağlantısını sökmeden nasıl Onboard'dan görüntü alabildin? Genişletmek için tıkla... Formattan önce ekran kartindan aliyordum görüntüyü format attım gelmedi anakart kismina taktim su anda oradan aliyorum goruntuyu.
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #9 Kasanın içini açıp, ekran kartını komple söküp tekrardan takma şansın var mı? Artı 0 Eksi
KS KS vent23487 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #10 PabIo Escobar dedi: Kasanın içini açıp, ekran kartını komple söküp tekrar takma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Kasayi hiç yerinden oynatmadım ama. GFYT dedi: Takılı olmadığını nereden çıkarttınız? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılı da formattan önce ekran geliyordu format attım ekran kartından gorüntü gelmiyor anakart kısmından geliyor. Son düzenleme: 13 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
PabIo Escobar dedi: Kasanın içini açıp, ekran kartını komple söküp tekrar takma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Kasayi hiç yerinden oynatmadım ama. GFYT dedi: Takılı olmadığını nereden çıkarttınız? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılı da formattan önce ekran geliyordu format attım ekran kartından gorüntü gelmiyor anakart kısmından geliyor.