Format sonrası ekran kartı %100'de çalışıyor

Tekrar format atsam düzelir mi peki? Ayrıca daha yeni format attım hemen nasıl almış olabilirim ki virüsü gerçekten ilginç.
Fotoğraf benim yolladığım fotoğraf hocam?
crack 1-2 oyun harici crack yüklemedim ama formattan sonra crackli dosyaları kurdum.
Sebebi belli olmadı mı sizce, iyi bir format atın derim. Yapacak bir şeyiniz yok, crackin bir kez daha saçma ve tehlikeli bir iş olduğunu anlamış oldunuz.

Sebebi belli olmadı mı sizce, iyi bir format atın derim. Yapacak bir şeyiniz yok, crackin bir kez daha saçma ve tehlikeli bir iş olduğunu anlamış oldunuz.

Daha önceden de aynı programları kurdum ve sıkıntı olmamıştı bu sefer olması ilginç.

Daha önceden de aynı programları kurdum ve sıkıntı olmamıştı bu sefer olması ilginç.
Garip geldi bana da, yüksek ihtimal mining virüsüdür. Cracklerden de bulaşma ihtimali yüksek zaten, USB'ye İSO'yu mümkünse farklı bir bilgisayardan kurun, diğer bilgisayara takmadan önce USB'yi biçimlendirmeyi unutmayın.

Garip geldi bana da, yüksek ihtimal mining virüsüdür. Cracklerden de bulaşma ihtimali yüksek zaten, USB'ye ISO'yu mümkünse farklı bir bilgisayardan kurun, diğer bilgisayara takmadan önce USB'yi biçimlendirmeyi unutmayın.

Teşekkürler tekrardan başka bir flash ile format atacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    73,9 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Geri
Yukarı