Format sonrası ekran kartı sürücüsü kurulumu nasıl olmalı?

orem.d

Hectopat
Merhaba herkese, iyi sosyaller. Arkadaşlar ben PC mi Windows 10'a formatladım format sonrasında herhangi bir ekran kartı sürücüsü kurulumu yapmadım yani Windows'un kendi indirdiği ekran kartı sürücüsü ile kullanıyorum şu anda ve AMD driver indireceğim. İndirmeden önce DDU ile temiz kurulum yapmama gerek var mı yoksa direk olarak ekran kartı sürücüsünü kurabilir miyim?

Yaptığım doğru mu bilmiyorum ama ben direkt Windows Update ile sürücüleri indiriyorum.

DDU ile kaldırmana gerek yok.

Yaptığım doğru mu bilmiyorum ama ben direkt Windows Update ile sürücüleri indiriyorum.

Stabil olan ve en yakın tarihli sürücüleri kullanmak daha iyi. Yeni çıkan oyunlara göre optimize ediliyor. NVIDIA ise eğer ekran kartınız, doğrudan son sürümü kullanmak genelde daha iyi oluyor.

Driver pack üzerinden ekran kartı sürücüsünü indirebilirsiniz veya internet üzerinden ekran modelinizi aratarak da sürücüsünü indirebilirsiniz.

Driver pack üzerinden ekran kartı sürücüsünü indirebilirsiniz veya internet üzerinden ekran modelinizi aratarak da sürücüsünü indirebilirsiniz.
Sitesinden indireceğim sadece sürücüler üst üste biner çakışma olabilir diye danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…