Format sonrası ekran kartının görünmemesi

Erkan-44

Hectopat
Yer
MALATYA
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben 1 saat önce flash üzerinden bilgisayarıma format attım. Formattan sonra DisplayPort ile ekran kartımı ekranıma bağladım ekran açılıyor ama aygıt yöneticisinden Nvidia 1070 ekran kartını görmüyor. Temel bağdaştırıcı görünüyor ama Nvidia görünmüyor. Format atmadan önce bi sıkıntı yoktu. Bu konuda ne yapılabilir bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden görünmemesinin driveri ile ilgili oldugunu sanmıyorum. Tahminen windows sürümü veya Anakart driverinden. Yinede indiriyorum. İnş çözüm olur.

Aynı şeyi geçende kaldırıp yüklerken gördüm isim olarak görünmüyor hatta bir tane tek görünüyordu şaşırdım dedim neden iki tane değil sonuçta birisi harici diğeri dahili sonuçta yüklenince isim olarak değişti.
Evet olabilir Dxdiag'dan baktıgımda alttaki not dikkatimi çekti. Resime bakarsanız ne dedigimiz anlarsınız :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 69
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı