Format sonrası ekranda karıncalanmalar

afterxalien42

Decapat
Arkadaşlar iyi forumlar. Bilgisayara çok sık format atan biriyim. Geçen gün tekrar format attım. Tekrar Windows 10 kurdum ve kurulum sonrası sürücüleri yüklemesi için windows güncellemeyi çalıştırdım. Yan odaya geçtim ve bir süre sonra tuhaf sesler geldi odadan. Bilgisayar karşısına geçtiğimde karşıma alltaki ekran çıktı. Aklıma direk ekran kartı geldi. Daha önce defalarca format attım ancak bu durumla hiç karşılaşmadım bu sistemde. Sistem yeni sayılır 6 aylık kadar. Sonra tekrar format attım ve windows güncellemeyi çalıştırdım bu sorun olmadı. Bu sorun neden olmuş olabilir? Yaşadığım yerde internet bağlantısı zayıf ve indirme yapınca hemen kopuyor. Acaba güncellemeleri indirirken mi sorun oldu da o yüzden bu ekran çıktı. Başka donanımla alakası olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun. @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• OdN520.jpg
    OdN520.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki sorunda yeni ssd aldım taktım Windows u içine kurdurtum bilgisayrcida eve geldim laptobh açtım 5 dk sonra karıncalanma başladı sebebi ney olabilir kapatıp açinca duzeliuo 5 dk sonra yine aynı oluyo

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı