Format Sonrası Ekranın Karıncalanıp Bozulması

monsterback

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugun 3 4 saat once format atip Windows 10'dan 8'e gectim format sorunsuz gecti, ekran karti suruculerimi indirdim ve kurdum su an gunceller.
1 saat kadar once oyun yuklenmesini açıp dışarı çıktım su an geldigimde ekranda karincalanma tarzi birşey oluyor videosunu sabah eklicegim suan çektiğim videodan aldigim forograflari yukleyebildim. Fareyi hareket ettirdim biraz durdu ancak fareyi görev cubugunda gezdirince biraz Windows 8 baslat kismini vs acinca asiri fazla oluyor, bu karincalanmayı nasil cozerim?
Bu arada sorun olurken prntscreen ile fotograf cektigimde o fotoda sorun gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün sabah 7den beri açık bilgisayar sorun tekrar etmedi acaba akşam neden oldu.

Screenshot ile aldığınızda sorun olmuyorsa bilgisayarda sorun yok demektir monitörde arayın sorunu derim ben kablolarını kontrol edin farklı bir kablo ile bağlantı sağlayın güç kablosunu değiştirmeyi deneyin.

Sorun hala tekrar etmedi sanırım kablolardandı

Biraz sıkılaştırdım sadece birdaha tekrar etmedi gevşeme olmuş herhalde
Dün akşam 7 gibi birde bugün 5 dk önce mavi ekran yedim acaba formatla bi ilgisi var mıdır

Son düzenleme:
İnternetten buldum bunu aynı bu şekildi

Dosya Ekleri

• gdgd.jpg
    442,9 KB · Görüntüleme: 59
Başkasının değil senin hatanı bulmak gerek alt taraf da yazan açıklama kısmı önemli bizim için.Bu hatalara bakabildiğimiz bir yer vardı ama şuan benim aklıma gelmedi forumda yardımcı olabilecek arkadaşlarımız var biraz beklersen konuya onlarında bakacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…