Format sonrası eski programlar hala var görünüyor ama aslında yoklar

Efrect

Hectopat
Bir driver sorunu yaşadığım için sosyalde bulduğum bir konudan bakarak USB olmadan diskim ile temiz kurulum yaptım. Sorunum çözüldü. Ancak formattan sonra 430GB'lik diskimde 100 GB boş yer vardı. windows.old klasörünü sildim şimdi de 332 GB boş yer var. Ama mesela Riot Games klasörüne girdiğimde Valorant hala yüklü duruyor ama Valorant yazınca bilgisayar bulamıyor. Yani bildiğiniz eski programlarım var ama yok. Bir de bilgisayar açılırken Windows 10 mu açmak istiyorsun Atlas OS'u mu diye soruyor. Atlas OS'da format atmadan önceki bilgisayarım galiba. Format değil de 1 diske 2 Windows 10 kurdum yanlışlıkla, yardım edin.

Bu konudan bakarak.

Sadece Riot Games ve GOG Games klasörü kalmış mesela Steam oyunlarım Steam'le beraber yok.

Ayrıca Xbox Games klasörde var.

Son düzenleme:

Diski biçimlendirmen lazımdı. Atlas OS'yi biçimlendirmedin mi?

Eski mail hesabını girdiysen OneDrive sebebi ile çıkmıştır. Sorun olduğunu sanmıyorum.

Diski biçimlendirmen lazımdı. Atlas OS'yi biçimlendirmedin mi?

Eski mail hesabını girdiysen OneDrive sebebi ile çıkmıştır. Sorun olduğunu sanmıyorum.

Direk disk seçme yerinde diskimi seçtim sonraki dedim. Eskidende bunu yapıyordum zaten. Evet eski mail adresimi girdim. Şu an PC açılırken sormuyor atlas OS'u açacak mısın diye. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…