Format sonrası fare takılıyor

C.Metee

Kilopat
Format sonrası fare takılmaya başladı. Daha önce de formattan sonra olmuştu, formlarda gezerek yapmıştım fakat şimdi o konuyu bulamadım. Aygıt Yöneticisi ayarını yaptım olmadı, CMD'den kod yazdım olmadı, farklı bir USB porta taktım yine olmadı ve driverini indirdim, Windows Update yaptım yine olmadı. Çözüm öneriniz varsa çok sevinirim.

Bu sorun ile alakalı bir durum olabilir. en güncel Windows sürümünü kullanıyorsanız.

Bu sorun ile alakalı bir durum olabilir. en güncel Windows sürümünü kullanıyorsanız.
Windows 10 yüklemiştim sorun olunca şimdi 11 yükledim ikisinde de oluyor, biraz önce başka bir fare taktım yine aynısı oldu.

Windows 10 yüklemiştim sorun olunca şimdi 11 yükledim ikisinde de oluyor, biraz önce başka bir fare taktım yine aynısı oldu.

Güncel chipset sürücüsünü yüklediniz mi? USB portlarının kontrolünde önemli rol oynuyor.

Güncel chipset sürücüsünü yüklediniz mi? USB portlarının kontrolünde önemli rol oynuyor.
Chipseti yükledim, BİOSu güncelledim. Şuan işlemci için sürücü yüklüyorum onu unutmuşum umarım o yüzdendir.
Anakart uygulamasından da her şeyi yükledim fakat düzelmedi.

Maalesef yine düzelmedi.

Son düzenleme:
Chipseti yükledim, BIOS'u güncelledim. Şu an işlemci için sürücü yüklüyorum onu unutmuşum umarım o yüzdendir.
Anakart uygulamasından da her şeyi yükledim fakat düzelmedi.

Maalesef yine düzelmedi.

Aygıt Yöneticisi ayarı yaptığınızı söylemiştiniz ama bu sorunun chipset sürücüsünden sonra ki en büyük olası kaynağı bu oluyor. Ayarı tekrar kontrol etmeyi deneyin.

Aygıt Yöneticisi → evrensel seri veri yolu denetleyicileri
  • USB root hub olanların hepsine tek tek gir.
  • güç yönetimi sekmesi.
  • “Güç kazancı sağlamak için…” tikini kaldır
  • Tamam → bilgisayarı yeniden başlat
sadece biri değil, tüm USB root hub'lar

Aygıt Yöneticisi ayarı yaptığınızı söylemiştiniz ama bu sorunun chipset sürücüsünden sonra ki en büyük olası kaynağı bu oluyor. Ayarı tekrar kontrol etmeyi deneyin.

• güç yönetimi sekmesi.
Tekrar kontrol ettim fakat hepsi kapalı.

Donanımsal bir sıkıntı olma ihtimalini düşünüyorum ama önceki attığım formatta da aynı sorun olmuştu.

• güç yönetimi sekmesi.
Tekrardan w11 formatı attim ve 2.ekranı bağlayınca sorun cözüldu win+p yapıp kapatinca tekrar oluyor zaten 2 ekran kullanıyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar saçma bir hata gördüm. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı