Format sonrası flash bellekte dosyaların gözükmemesi

HAYYAMMM

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selam, bugün gün içerisinde bilgisayarıma format attım ve gerekli dosyalarımı 128 GB'lık flash diskime kaydedip, flash ile PC bağlantsını kestikten sonra format attım. ( 2 klasör atmıştım) format işlemi bittikten sonra flash belleği bağladım ancak klasörün birinin içindeki verilere erişirken diğer klasöre tıkladığımda "klasör boş" hatası aldım. Format atmadan önce flash belleği defalarca tak çıkar yapmıştım, ve kısayol oluşturmadığına eminim çünkü format öncesi klasörü flash belleğe atarken uzun süre dosya yüklenmesini beklemiştim.

Daha sonra flash belleğimde şunu fark ettim; flash belleğimin 15 GB'lık bir alanının dolu olduğunu gördüm, 4.5 GB'lık kısım diğer dosyanındı o halde geriye kalan 10.5GB'lık alan diğer klasöre ait olmalıydı ancak klasörün içi nedense boş. YouTube'da videolarda bahsedilen CMD'ye "attrib -h -r -s /s /d *.*" yazılan kodu da girdim ancak yine değişen bir şey olmadı. Sorunumu çözmemde yardımcı olan bir arkadaşa da ufak bir hediyem olacak. Kayıp klasörün içerisindeki veriler benim için çok önemli, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    32 KB · Görüntüleme: 23
  • 2.PNG
    2.PNG
    46,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 3.PNG
    3.PNG
    79,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler