Format sonrası FPS ve performans düşmesi

Juzzy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma BlueStacks emülatör uygulaması indirdim ve mavi ekran yedim. Sonrasında düzelmedi ve Windows format önerdi ve her şeyi sıfırlayarak formatı tamamladım. Şimdi ekran kartı driverini kurdum. Oyuna girdim eskiden 700-800 FPS alırdım CS:GO'da. Şu anda 250 FPS görebiliyorum. Bu neden kaynaklanıyor acaba? Düzelmesi için ne yapmam gerekli? Yardım edebilecek var mı bana?

CS:GO'da gökyüzüne bakarak bomboş haritada anca 700-800 alırsınız. Eğer çok güçlü bir işlemciniz var ise değişir tabii. Sistem bilgilerinizi paylaşın.

CS:GO'da gökyüzüne bakarak bomboş haritada anca 700-800 alırsınız. Eğer çok güçlü bir işlemciniz var ise değişir tabii. Sistem bilgilerinizi paylaşın.
Rtx 3060, ryzen 5 5600x kullanıyorum ve normal oyunda yürürken ve savaşırken 600 aşşağısına düşmedim gökyüzüne bakınca da 900 fps görüyordum ama formattan sonra 250 fps yükseğine çıkmadı bir türlü çözemiyorum

NVIDIA grafik ayarlarınızı optimize ederken en yükseğe çekmiş olabilir. GeForce Experience'a bakın.

Hepsi performansta kalitede değil baktım GeForce'ye de yine de düzelmiyor.

Başlangıç ayarları kullanıyor muydunuz? FPS arttırıcı başlangıç ayarlarını deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…